Zaharova „zvezda“ Guče

Ostavite komentar


  1. Dacic, Popovic i potpatolka ruskog MID-a Zaharova u Guci. Skupila se ruska porodica, a tata iz Moskve ih blagosilja. Zivela Srbija.

  2. Gospodja zaharova kaze da je donela puno „Ljubavi“ iz svoje rusije, sta god to znacilo… Ono sto ja znam zasigurno je, da je to prazno lupetanje koje se provlaci vec godinama, odnosno od kada je sns dosao na vlast! Dakle ti rusi ocigledno imaju svoje ljude na vlasti u Srbiji i rade sta hoce, osecaju se kao kod kuce, a kuci nisu! Dinara jednog nam nisu poklonili, a izdaju se za prijatelje, bracu itd. , dok su japanci recimo u zadnjih 18 godina Srbiju darivali sa 490 miliona evra! O evropskim zemljama i njihovim donacijama i da ne govorim, to se meri milijardama evra! Zaharova donela vrecu ljubavi koja ce trajati sve dok budemo bili poslusni i drzali se dalje od Evrope i NATO! Daleko vam lepa kuca, sjasite vise sa nas!!!

    1. Kakva šizofenija: Skadarliji smeta jedna uistinu lepa Ruskinja,prijatelj Srbije,a hvali Zapad,koji nas je zasuo tonama bombi,pobio narod,uništio privredu,i,eno,oduzima nam uistinu svetu srpsku zemlju,Kosovo i Metohiju!

      1. Kako to da se naši vrli rusofili voze u zapadnjačkim kolima (ništa Lada, ništa Moskvič), da svoja bogatstva čuvaju u zapadnim bankama u evrima, dolarima (ništa rublje, ništa juani), kako to da decu škluju na Zapadu (školarina najmanje 15.000 evra) (ništa Lomonosov), kako to da ne znaju ni za jednog ruskog pisca niti znaju da beknu na ruskom? Ničeg prizemnijeg i licemernijeg od srpske rusofilske bratije.

        1. Bolujete od tipičnog „gastarbajteritisa“?! To je sindrom koji napada sive moždane ćelije a posledice su sledeće: takvim pacijentima vrhunac svega predstavlja posedovanje polovnog nemačkog vozila /čuvenog „nemca“/, oni sanjaju kako žive u nekoj državi gde mogu da kupe brdo krmetine i „razgaće“ se medju gastarbajterima na čuvenim „roštiljskim svečanostima“, i jedva čekaju dan kada će da dodje u Srbiju /“sas belu mečku“/, i pokažu svojim komšijama kako su mnogo uznapredovali, uz pretpostavku da će „da crknu od muku“. Gospodine nije sve u buragu već je nešto i u srcu. Kukuruz još nije zamenio bisere kod većine onih koji su gladni. Odlazi se na Zapad da bi se što bolje prodao svoj rad a ne svoja duša. Može da se voli i neko ko nije bogat i kod koga se ne ide na „kuluk“.

      2. Blago tebi kada ti je blajhana pojam lepote! Veruj mi naci ces daleko lepse na stanici nego sto je ova na koju ivica da ne kazem sta, a vidim i ti ko ivica… Medjutim nije ona dosla ovde da pokaze svoje staracke bore koje ti nazivas lepotom nego iz interesa, a interes im je podrivanje Balkana i odvlacenje Srbije sto dalje od EU i NATO!!!

  3. Obicna turbo-folk Ruskinja! Sve sto mislim o Ruskinjama i po cemu su poznate!
    Evo dragi urednici, izbegao sam da kazem ono sto Zaharova jeste, za sta Putin kaze da su Ruskinje najbolje na svetu!

  4. Zanima me kada ćemo ruske tetkice proglašavati ovdašnjim zvezdama. Ivice što je nisi najpre odveo u Žitoradju, Guča je pripada ali samo Srbiji a ne Rusima

  5. Pa Guca je poruka da mi imamo sve sto nam treba i da volimo da se time hvalimo: krkanluk kome ne trebaju kulinarske Michelin zvezdice, dzez sesn kojima jedino guslarske veceri mogu da pariraju. a i ima se i moze se. Prema tome gde je problem, kakva EU, kakvi bakraci?

  6. Nije problem Guča, nisu problem trube, niti poseta ove lepe zene, visokog zvaničnika Rusije. Problem je u nama?! Da li umemo da poštujemo distancu koju ova dama zaslužuje a, opet, da joj pokažemo da je dragi, uvaženi i poštovani gost. Moramo da shvatimo da „deset sa lukom“ nisu najveći dokaz tog poštovanja. Mora se posedovati neki osećaj za meru i pristojnost. Nisam siguran da su u Guči shvatili kakvu im je čast priuštila gospodja Zaharova. Treba joj pružiti nešto više od kupusa u grnetu i napadne muzike. Nadam se da joj gospodin Dačić neće pevati. Bio bi to totalni fijasko i dokaz da ovim narodom vlada primitivnost i prostota.

Ostavite komentar


Politika

Do petka će se znati koalicije za parlamentarne izbore na Kosovu 8

Do petka će se znati koalicije za parlamentarne izbore na Kosovu

Politički subjekti imaju rok do petka da CIK-u proglase predizborne koalicije za izbore na početku nove godine. Posle 30. avgusta, svaki politički subjekt koji nije proglasio koaliciju do 30. avgusta biće u obavezi da se sam takmiči na izborima 9. februara. Do sada su samo AAK i Nisma proglasili predizbornu koaliciju. KDI, koji prati svaki izborni proces, ne očekuje da će se ići sa drugim koalicijama na ove izbore.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.