U Kostolcu deo naprednjaka nezadovoljan zamenikom predsednika opštine

Grubetić (ni)je u sukobu interesa

Ostavite komentar


  1. Zaista je gnusno objavljivanje ovakvih neistina o Darku Grubericu. Ko god da poznaje Darka zna da je on daleko od nekog ko je bahat i alav na novac. Ovo je klasicna kleveta i stvaranje sukoba medju ljudima u Gradskoj opstini Kostolac, po principu „zavadi pa vladaj“. Lepo je neko rekao „Pametan pravi pitu, budala pravi pakosti, na kraju i jedan i drugi pojedu ono sto su ispekli“. To je poruka za „zabrinutog“, ko god da je!

    1. Slažem se sa komentarom, da je Darko pošten, radan misli dobro Kostolcu, a da navodno zabrinuti iz GO Kostolac ne žele dobro Kostolcu. Mislim da bi bilo mnogo bolje za sve Kostolčane, da svako radi svoj posao za ono što je plaćen. Nema potrebe da se plaše te da ne smeju naglas da kažu ono što nije u redu, ako su u to sigurni. Postoji mesto i način gde i kad treba da se neko napadne. Samo se kukavice, slabići kriju i ne smeju da naglas kažu šta im smeta. Neka se malo samokritičmo pozabave svojim radom, uspesima a i svojim primanjima“zaradom“. Siguran sam da ima mesta da se i o njima mnogo kaže, da se pohvale ili kritikuju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.