U Kragujevcu počinje prikupljanje potpisa za registraciju Narodnog pokreta Srbije 1Foto: Medija tim Narodnog pokreta Srbije

 

Prikupljanje potpisa za registraciju novog Narodnog pokreta Srbije počinje u Kragujevcu od prekosutra.

Iz Pokreta podsećaju da je pre tri dana na Oplencu je osnovana nova politička organizacija, pod nazivom Narodni pokret Srbije, pod vođstvom Miroslava Mikija Aleksića.

– Zbog svega što se trenutno dešava i što se dešavalo u Srbiji, pod nakaradnom vlašću jednog čoveka i jedne stranke, odlučili smo da uđemo u proceduru osnivanja i registracije političke stranke, jer vremena za gubljenje nema, poručuju iz kragujevačkog Narodnog pokreta Srbije u osnivanju.

Stoga, oni pozivaju sve istomišljenike i simpatizere da im „svojim potpisom pruže podršku”.
Prikupljanje potpisa će se obavljati u sedištu Pokreta u Kragujevcu, u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića (Glavna ulica), broj 70, i to u sledećim terminima:

– Petak, 11. svgust, u periodu 11 – 16 sati

– Subota, 12. avgust, u periodu 10.00 – 15.30 sati

U Kragujevcu počinje prikupljanje potpisa za registraciju Narodnog pokreta Srbije 2
Foto: Medija tim Narodnog pokreta Srbije

O terminima prikupljanja potpisa za sledeću nedelju, javnost će biti blagovremeno obaveštena, kažu za Danas iz budućeg Narodnog pokreta Srbije u Kragujevcu.

Ovom prilikom, takođe, oni napominju i podsećaju da je za potpisivanje za pokret u osnivanju potrebno da svako ko želi da im potpisom pruži podršku, ponese neki od ličnih dokumenata.

– Dođite da nas podržite, a naša vrata će vam uvek biti otvorena, poručuju iz budućeg Narodnog pokreta Srbije Kragujevac za Danas.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari