U Mađarskoj uhapšen Đorđe Višekruna zbog pretnji državnom vrhu Srbije

Ostavite komentar


    1. Pronadju sve kad su oni u pitanju, zasto ne pronadju nalogodavce i ubice Olivera Ivanovica, aaa.!

    2. Covek otišao zbog pretnji od AV u Holandiju, jedino sigurno da je znao za prevare napredne stranke.

  1. Pogledajte na youtube pretrazi video “ INTERVJU: Đorđe Višekruna – Aleksandar Vučić „, video ima preko 800 hiljada pregleda… Momak je gotov… nastradace u srpskom pritvoru.

  2. Ko god ugrozava neciju sigurnost treba ga strogo kazniti, jer zlu ne treba dati prostora.

    1. Da li tako mislis i o slucaju novinara Jovanovica? Ovo je pretnjs, a ono pokusaj ubistva dvoje ljudi, a terete se za paljenje kola? Jao,jao,jao.

  3. Nije istina da je Visekruna bio na interpolovoj crvenoj listi interpola Srbije. Proverite. Ovo je licni lov iz osvete Aleksandra Vucica jer ga je Djordje Visekruna kao veoma znacajan insajder ofirao na Youtube. To je moje misljenje. Nadam se da zbog toga necu biti stavljen na crvenu poternicu ?

  4. Pa zar Djordje Višekruna nije bio predsednik omladine SNS-a i svojevremeno organizovao nošenje štafete od strane omladinaca SNS-a koju su na rodjendan uručili svom velikom vodji?

  5. Ako je hteo da svi cuju za njega, uspeo je, svaka reklama je dobra, pa i negativna!

  6. Autokratska ili diktatorska represija, pitanje je sad? Sve više ljudi biva uhapšeno a svi ćute i gledaju kao da je BIA neka tajna služba a ne kriminalna organizacija koja je ubila Djindjića, Ćuruviju, itd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.