U opštinama na severu Kosova počela predizborna kampanja

Ostavite komentar


  1. sem u Severnoj Kosovskoj Mitrovici u Leposavicu, Zvecanu I Zubinom Potoku uopste nema ni jednog Albanca i nikada ih nije bilo. Kako su uopste nasli one koji su predlozili kandidate. Sem u Kosovskoj Mitrovici gde ima i onih Srba koji ne podrzavaju Rakica u preostale tri opstine, po obicaju ce biti veca izlaznost i sigurna pobeda kandidata Srpske Liste vec u prvom krugu. Naknadnim ubacivanjem oko tri-cetri hiljade glasaca i onih iz Juzne Kosovske Mitrovice, uz slabu izlaznost mozda ce se ici i u drugi krug, sto je i dobro jer ce se dodatno napuniti kasa SL a i mobilisati interno raseljeni Srbi da glasaju.
    Dobra izlaznost i dobri rezultati SL i njenih kandidata ce pokazati monolitnost srpskog birackog tela i politickog bica.
    Izbori za gradonacelnike ce potvrditi snagu SL i generalnu probu za vanredne izbore u R. Kosovu koji ce sigurno biti kada vise od pola parlamenta i vlade budu na optuzenickoj klupi u Hagu. Tada ce SL biti druga partija po snazi iza LDK ili Samopredeljenja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.