U opticaju rakije Aleksandar i Andrej Vučić

Unutar SNS, od ruke do ruke, deli se žestoko alkoholno piće sa imenom predsednika Srbije i njegovog brata

Ostavite komentar


  1. Najbolje je kada sve može da prodje u najboljem redu,bez nekih velikih incidenata.

    1. Draga koleginice Ivana potpuno ste u pravu. Mi u stranackoj menzi pored sendvica sluzimo i ovu izvanrednu rakiju. Mnogi komentatori se pocaste pre nego krenu na smenu te sve prodje u najboljem redu, bez nekih velikih incidenata. Ova rakija jednostvano smiruje zivce.

      1. A i dobra je protiv korona virusa, svima po flašu pa u BOJKOT

    2. A mi pricamo o despotizmu I autokratskom vladanju Mila Djukanovica. Koji cinizam. Mi smo stvarno komedija od drzave.

    3. Za povraćanje je dovoljno da okrenete tv na Pink, i prvo što vidite daje isti efekat.

    1. Simex proizvodi najveće đubre od alkohola. Na listi su proizvođača sa neodgovarajućim kvalitetom rakije za 2018. godinu.

    2. Ma odlično.
      Sad je jasno zašto Vučić svako malo pominje rakiju.
      Biznis.

  2. Ja imam jednu „Brlju“ koju zovem Djilasovka služim je samo nezvanim gostima….Inače provereno znam da ima malo više metil alkohola…

    1. Ja imam bolji predlog şta treba nazvati po Vučiću i njegovom bati. Ali, ne mogu da ga javno iznesem, zato što sam pristojna. Razumeli ste?

    1. Uvek nešto glupo smisle oni koji se politički bore protiv Aleksandra i uvek puknu

    2. Ma, da, kao jedan od oblika političke borbe protiv Aleksandra Vučića, Đilas naručuje rakiju u flašama s imenom i likom Ace i Brata mu, i to za 2.500 komad?!!!
      Pitam se samo gde vi botovi zaturite mozak…

  3. kapilarni glasovi da kupe po 5 flaša, a obični simpatizeri po jednu da dokažu da su za Acu „lavljeg srca“

  4. Nekad davno, u vreme socijalizma, bilo je obavezno da svaki direktor ili načelnik nečega ima na zidu kancelarije Titovu sliku, a u vitrini njegova sabrana dela (nema veze).
    Da li će sad AV rakija postati obavezna u kabinetu svakog direktora i načelnika nečega u javnim preduzećima i ustanovama?
    Za razliku od Titinih knjiga, rakija se može barem popiti (a ova barem kako piše, ako zanemarimo naziv, ali ne i cenu, izgleda solidnog kvaliteta), tako da je od AV-a svakako veća vajda nego od Titinih dela…

  5. razocaran sam, ocekivao sam da u flasama tog naziva bude tomovaca

  6. Simex je inace poznat kao ,,poostena“firma.Simovic i drustvo,podobni i voljni da sluze svakog gospodara.

  7. I taman kad pomislim da nema dalje – vidim : ima! Pa ovolikoj gluposti se stvarnonisam nadala! Ljudi, ko nama vodi zemlju, a tek ovi sto ga slede…..ajd’ samo pogledajte dole botovske komentare. Pa narode, botovi, imate li vi bar malo sopstvenog dostojanstva? Pa kako zivite tako ljigavi i sluzavi? Fuj, i vi i ta vasa rakija..

  8. Ajme …ovo ni Kim Jung Un nije “ smislio “ …ime “ preCednika “ i bate kao nazivi rakija… a ni Lukacenko …zato on reklamira , kao sala , protiv“ naj smesnijeg “ virusa rakiju od 40 i nesto % alkohola
    Vec sutra cu traziti u “ birtiji “ jednu “ Acu i Andriju “ pa ako je losa naravno BOJKOT i gledacu samo N1 a ako je kao svaka bacvanska “ prepecenica “ ( vise volem madjarsku “ palinku “ ) bice mi “ zlatno doba “ stanje a mojoj zeni “ odgovor “ da se ne buni protiv preventivne zastite od tog “ smesnog “ virusa a ona , ako hoce , na “ soping “ u Budimpestu ili Bec

  9. Nek sipaju botovima uz sendvič, možda će tada ukapirati da na ovoj stranici nije ,,Informer“.

  10. Ima jedna fabrika toalet papira u Tunguziji kod koje mozete da naručite ime proizvoda, pa ko želi može da naruči. Treba razmisliti, zar ne?

  11. Ja sam ubeđen da bih se otrovao i preminuo, valjda od muke, kada bih popio samo gutljaj tih vučićevskih rakija! Predosta mi je i ovako, i brata i AV -a sada još i rakija! Koji su to podvlakači koji bi naručivali ovakve „marke“rakija!
    Srbija je, definitivno, pošandrcala.

  12. Odavno taj destilat hara Srbijom, dokazala se kao opasnija od zozovače jer je toliko života odNela iz Srbije.

  13. Kakve rakije – zmijski otrovi! Sramota za nasu domacu prepecenicu!

  14. Ako je novinarka Congradin u panici zbog necega to ne mora da znaci da je „citava planeta u panici“. Prilagodite jezicki izraz sadrzaju kako ne biste bespotrebno razjarivali svest i dusu preostalih citalaca. A, mozda, vi i niste vise novinar nego zahuktali propagandista…

  15. Ziveli , svaki dan uz jednu čašicu rakice, može Srpska ili Vučija…

  16. S obzirom na činjenicu da su Simex trovači kakvih nema, rakije imaju veoma prikladna imena.

  17. Ovih dana počinje proizvodnja rakije pod nazivom „Aleksandar Vučić“ i „Andrej Vučić“. To je dobro, a loše je što je nema u prodaji. Pretpostavljam da je namenjena sendvičarima i botovima, da pre početka popiju po jednog „Aleksandar Vučić“ ili „Andrej Vučić“., kao aperitiv da se bolje snalaze u svom poslu, da viču, da se deru i da pišu kvalitetnije odgovore i ocene komentatorima.

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.