U petak novi protest u Novom Sadu, posvećen slobodi medija

Ostavite komentar


  1. Sloboda medija nam je zaista preko potrebna, a jedan od dokaza je taj da se kraj diktaturi 90-tih počeo nazirati tek kada je RTS prestao da radi konformistički , kao što i danas radi konformistički od druge polovine ove decenije!

    1. Sada kada smo ih naceli nemojte da stanemo, borba mora biti neprekidna ddo konacne slobode. Svakim danom moramo biti masovniji na protestima zato svako da povede sa sobom prijatelja, komsiju, rodjaka, biti medju ovakvim svetom je PRIVILEGIJA.

  2. Ne slažem se sa tim da ne postpji sloboda medija, pa nikada do sada nije bilo vise javnih pretnji po medijima i po drustvenim mrezama.Da postoji bilo kakva zabrana ne bi bilo ovakvih strasnih stvari.

  3. I jos da objasnite sami sebi iz kojih razloga vama treba setnja. Daj boze da ste shvatili.

  4. Opet setate? Ne pomazete vi sebi vec odmazete drzavi da napreduje a Djilasu da se jos vise obogati.

  5. Ovo je dobro za vase zdravlje, samo vi setajte . Djilas se najvise raduje ali vi, vi? Nista ostadoste bez nade.

  6. Kakve vi to slobode tražite, pa pljujete, pretite, nasrćete i perom i rukama… Najbolji su vam primer tv N1, list Danas… pa tako niko nikada pljuvao jednu državu nije kao što to čini tzv opozicija u Srbiji i niko niti još odgovarao nije.. da ste bilo gde drugde u svetu, već bi visili o tu istu banderu tj vešala koje ste nosili kao otvorenu pretnju predsedniku države… Nego ste se najeli, imate viška i energije i vremena… hrani kera da te bolje ujede e to ste vi…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.