U Požarevac stigla podrška SNS iz Smedereva

Ostavite komentar


  1. Svako ima pravo da ide gde želi ili ne ide jer postoje mediji koji informišu pa ne mogu reći "Ej, vi iz tog i tog mesta nemojte doći" mislim stvarno nema smisla!

  2. Gradonacelnica Smedereva? Da li je to ona doktorka kojoj je sudjeno za mito i korupciju, koja je preletela u SNS i kojoj je Apelacioni sud ukinuo presudu? To je ,,prava" Vuciceva elita a ne ,,lazna" elita koja podrzava Sasu Jankovica?

  3. Šta je ljubav prema vođi možemo videti gotovo svaki dan.Siroti botovi koji se bore za svoje uhlabljenje izdvajaju pare za autobusku kartu i putovanje po Srbiji.
    Ovo kažem iz razloga što AV kaže da oni ne troše pare za kampanju već štede.
    Ko kupuje naftu za ova putovanja?

  4. A nekada pre 25 godina ovi karavani su stizali i do Gazimestana…

  5. Koliko kosta ovaj prevoz i da li je Vucic ovo vozikanje prijavio kao troskove kampanje? Ko su ljudi koji s posla odsustvuju da bi ucestvovali u ovoj farsi, ko im odobrava slobodne dane i kako se nadoknadjuje ta steta preduzecima koja su ostala bez radnika?

  6. Ako je dobrovoljno, uredu a ako je po nalogu, onda opet "uredu"!

  7. Nadam se da ce lakrdijas videti ovu sliku kako se trose pare poreskih obaveznika!…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.