U septembru počinje veliki ustanak naroda protiv vlasti, bez oružja: Sagovornici Danasa o ishodu protesta Srbija protiv nasilja

Ostavite komentar


  1. Strani placenici bi da prave nerede po našem Beogradu, ovaj Vučić treba sve da vas hapsi ne znam šta čeka više.

  2. Naravno da ce naroda na prostestima biti manje. Narod zna ko im zeli dobro.

  3. Imaju podršku celih porodica u mom okruženju. Do sada nismo propustili nijedan protest, čak smo odustali i od godišnjeg odmora i NIJE MI ŽAO. MI I NAŠA DECA ILI ON…..

  4. Protest je izgubio svaki smisao jer opozicija apsolutno nijednom nije pomenula nasilje nad Srbima na KiM. Opozicija ništa konkretno nije predložila osim smena ministara, Vučićeve ostavke itd. Znači, protest je pukao kao zvečka.

  5. narod će pokazati istoj toj opoziciji šta misli o njima na prvim sledećim izborima

  6. Babi se snilo,ono što joj je milo,samo ti čekaj Jesen,preveslaće Vas Vučić,nebitni ste

  7. A gospođa Ivić Rašković da okupira privatnu imovinu. Pa valjda gospođa zna da je privatna imovina neprikosnovena i ko je napada taj čini krivično delo i taj mora da odgovara.

  8. u septembru nas dakle čeka još veći teror opozicije i maltretiranje građana

  9. Gospođa Ivič-Rašković bi trebala da zna da se ne oduzima nacionalna frenkvencija. Ona može da se izgubi posle određenih upozorenje pa i kazni, a to traje po nekoliko godina.

  10. A zašto to gospođi Ivić-Rašković smeta ko obezbeđuje Pink. Pa to je stvar vlasnika Pinka. To obezbeđenje plaća on i sa tim država nema ništa.

  11. Može da sačeka da se pola Srbije vrati sa mora…

  12. Belladonna: A izgleda da vama i vašoj deci smeta što Vučić gradii izgrađuje Srbiju, pa bi da dovedete ove da to što pre rasparčaju. Pa neće moći. Za to se pita narod na izborima.

  13. Доста више изношења лажи о политици коју води Александар Вучић. Он је човек који стоји иза својих дела.

  14. vukan milijić: Tek tada bi se Zapad digao da osudi Sbiju i da joj uvedu sankcije. Makronu ne smeju ništa da kažu.

  15. Bolje na proleće sledeće godine za slučaj da jesenje kiše porane, a onda zima porani.

  16. zvezdan: Jedan broj je zaista mislio da je protest protiv nasilja, a kada su čuli zahteve shvatili su da su prevareni.

  17. Botovi lude sve patriote za sendvič botovi stizevam kraj a nekom i zatvor

  18. Sreća te je u Srbiji autokratski režim, a ne demokratski kao u Francuskoj pa da dobijate batine svaki dan.

  19. Jelena: Pa oni i planiraju da puškama osvoje vlast, pošto znaju da nemaju nikavu šansu na izborima, jer ih narod neće.

  20. dašić ratko: Ma kakve Ćute i Mute. Njima čovek ne bi smio poveriti ni dve ovce, jednu bi izgubili.

  21. Ajde dokolicari vise ne drzite govore n ce vas narod vi ste samo bukaci radite za vase i tudje interese

  22. Protesti s pauzom, tako će i u Ukrajini rat otići na letovanje pa će nastaviti.

  23. Znači da situacija i nije tako kritična: Nije njima stalo do Srbije, nego njima je stalo oni da odu na more.

  24. Jovan: Kada god odluče od toga neće biti ništa. Moraju da shvate da se vlast ne osvaja šetnjama ulicama i blokada istih, nego voljom naroda na izborima.

  25. Ivicka vrati se gde su ti koreni ostavi beograd na miru zeno imasli ti stida i srama

  26. Darko: Sada će početi da se međusobno optužuju ko je kriv što im je Protest propao.

  27. Voleo bih da mi neko kompetentan pojasni nešto što bi se moglo nazvati fenomenom odnosa prema problemima a ilustrovano kroz nekolicinu (od mnoštva) opštih primera: 1. Dobar sam student, u rodnom mestu nemam željeni fakultet a u Beogradu gde studiram pod kirijom sam, kirije su otišle „u nebo“ i ni ja ni roditelji više ne možemo skupiti dovoljno za nastavak studija. 2. Visoko smo obrazovani sa legalnim stečenim a ne kupljenim i falsifikovanim diplomama, imamo dvoje male dece i srećom svoj stambeni prostor ali oboje radimo poslove neadekvatne svom nivou obrazovanja i što je još važnije mizerno plaćene za kvalitetan, pošten i mukotrpan rad a taman toliko da izguramo pola meseca i drugu polovinu meseca smo izdržavana lica (od roditelja penzionera, bližnjih iz dijaspore i sl.) 3. Penzioner časno, vredno i pošteno za pun staž stekao „celih“ 300-400 eur penzije. Na operaciju čekam mesecima a nemam sredstava za privatno lečenje. 4. Privatnik sam koji pošteno izmiruje sve dažbine, namete i razreze državi kako bi se od toga delom prelivalo iz partokratska (izmišljena) radna mesta i ne mogu da ostvarim ni pedalj profita kada „podvučem crtu“. 5. Otac sam / majka deteta u kraju u kakvom haraju maloletničke bande do sada nedodirljive zakonu jer vladajućoj kamarili služe (uz one nešto starije) za obavljenje prljavih, kriminalnih poslova. Elem jedan, drugi, treći…sto treći problem i mi sada pričamo o tome „da ćemo sve to da rešavamo kada prođe nekakva sezona godišnjih odmora“??? Ovakvo ponašanje mislim da ni tim dokazano ultrauspešnih psihijatara ne bi uspeo da objasni!

  28. Protest je u terminalnoj fazi, kao bolesnik u V stadijumu kancera. Opozicija je ponovo ucinila svoje.

  29. Botovi, dosadni ste više sa tim Vladankinim mantrama bla, bla…

  30. Očito je da su većina komentara od sendviča.To je dokaz da se sve osipa.

  31. Vi kao poslanici trebalo bi da postavite pitanja ko su oni ljudi u crnom ispred televizije Pink i objaviti biografije i imena svakog od njih pojedinacno u skupstini Republike Srbije.

  32. Belladonna, to što ste se vi odrekli godisnjeg lepo sa vaše strane, ali to što ste uskratili vašoj deci je vrsta nasilja, jer ste im nametnuli nešto što oni ne žele. Zar nije to što se borite protiv? Drugo ovo vise nema smisla, na prvom sam bila puna entuzijazma, na drugom mitingu sam shvatila o čemu se radi, i iskreno ovca za šišanje nisam. Opozicija neka predlozi nešto konkretno sta ce uraditi, kako će rešiti pitanje Kosova pa cemo onda imati razlog za demonstracije. Isto tako ja mogu da dodjem i kažem uuaa vi ste nasilnici jer nemogu da predjem gazelu zbog sake ljudi.
    Sramota….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.