Vučić: Na samitu u Sloveniji bilo reči o promeni granica, Srbija poštuje već utvrđene granice

Ostavite komentar


  1. Pametnjakovic prve lige,
    Citat „…dijalog s Prištinom bi, rekao je, trebalo da se nastavi, ali za to mora da postoji volja jer „ako dođete i kažete: ‘Mora da bude kako ja kažem i nikako drugačije!’, onda to obično bude nikako“, rekao je predsednik“.
    Tako je bilo i 90. god. kada po naredbi Beograda „tako mora da bude ka jmi kažemo“ u protivnom napadamo vas. Tako ste postupali i sramno ste se iz Slovenije, Hrvatske, BiH, i sa Kosova povukli. Jel nije ostalo mesta za ugnjetače. Za parizane – političare i izdajnike niste mogli naći zamenu ni u Sloveniju, ni u Hrvatsku, ni u BiH, ni na Kosovu, ni u Crnoj Gori, ni u Makedoniju. Česi i Slovaci mogli su se sporazumeti o svemu „A VI IZ BEOGRADA“?

  2. Ne rece Osmanijeva zasto su joj Taci i jos nekolicina drugara u Hagu? Nisu vratili knjige u biblioteku ili zbog ratnih zlocina, ubijanja, proterivanja? Prosla su vremena kada su Albanci mogli da izigravaju moralne gromade i nevinasca, tako da ovu spiku neka Osmanije ostavi za njenu domacu publiku, onu sa jefinijim kartama koja se pali na tu prizemnu mitomaniju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.