U soliteru na Zvezdari leci protiv Zdravka Ponoša

Ostavite komentar


  1. Sta drugo ocekivati od radikala. Od kad su nastali sluze se necasnim trikovima, lazima i prevarama.

  2. Sad nek ubace slične letke u hiljade i hiljade poštanskih sandučića Srba rodjenih u Hrvatskoj, a koji su 95., zahvaljujući politici Miloševića, Šešelja i Vučića, na traktorima stigli u Srbiju, gde im nisu dali ni flašu vode, sprovodeći ih na Kosovo. Svi oni imaju hrvatska dokumenta, što u ovom trenutku daje veće mogućnosti od srpskih dokumenata – npr. rad u zemljama EU i sl.

  3. Šta očekivati od takvih ljudi, nasilno bi oni zamenili Predsedika Vučića, ali neće da im uspe.

  4. A jesu li po radikalskom shvatanju Srbi sa Kosova Albanci kad imaju i albanska dokumenta?
    Nije vam vazno sto je u poslednjih 10 godina Srbija Kosovu predala sve i poklonila i ono sto joj ne traze. Sta su ostavke srpskih policajaca nego poklon.

  5. @siki
    Ne sikiriki jer sve što je nasilno u ovoj drźavi rade samo tvoje kolege botovi i SNS sektaši od skoro zvani „parizeraši“. Propade ti botovanje? :))
    Hajde sad polako pod onaj kamen ispod koga si ispuzao (la), presvuci se pa se vrati kao Ema, Mila, Olja…. i opet lupi neku glupost da znamo u kolikoj ste tačno panici? Da uźivamo i mi, jer, nivo panike vam se vidi po broju vaših glupavih komentara što je nepogrešiv način da se izmeri koliko ste blizu kraja. Pa, vrlo ste blizu. Lep pozdrav :))))

  6. Ponoš je general sa velikim autoritetom i znanjem. Čovek koji je uvek imao petlju da umišljenim tipovima iz politike i tada i sada ukaže gde im je mesto. Žalosno je da se sada jedna podguzna muva nalazi na mestu sa kojeg je on poslat u penziju. Zato danas zaista svako blizak vladajucoj stranci moze postati general. Cak i oni koji nisu branili RSK i RS. Da ih ne nabrajam. Bruka!

Ostavite komentar


Politika

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno 10

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno

Nakon što je britanska poslanica Ališa Kerns izrazila "zaprepašćenje" zbog upozorenja EU Prištini da bi zbog otvaranja mosta na Ibru mogle da uslede nove sankcije za Kosovo, uz smatrajući to nepravednim, reagovala je Ambasada Srbije u Londonu poručujući da je jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno, zbog čega se o tom pitanju mora razgovarati u okviru dijaloga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.