“U Srbiji dete ponovo ubilo dete”: Protest “Srbija protiv nasilja” održan u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Ne tražite krivca u državi i sistemu, krivci su u nama, jer svi se vade na pisao a svoju decu zapostavili, da rade šta hoće.More roditelji su krivi, neka više budu sa svojom decom.

  2. Samo vas ulica zanima uzmite pa vaspitavajte decu a ne da obilazite ulice pa sta ocekijeye od dece kad vide vas kako se ponasate

  3. Uvidela ja opozicija da nemaju toliku podršku da drže proteste po svim gradovima pa su malo odnosno malo više zbili redove jer ljudi je sve manje i manje.

  4. Za ubstva koja počini pojedinac ne može biti kriv ni sistem ni država niti vlast. Svako je odgovoran za svoja dela.

  5. Svi bi trebali da se posvete svojim porodicama i deci.Deca se ne vaspitavaju niti na ulici ni u školi, već u svom domu u porodici .

  6. Pa nije valjda da je opet sistem zakazao što su se deca pobila i jedan dečak nastradao. Vama je sistem zakazao što roditelji ne vode računa gde im se deca kreću i šta rade bez njihove kontrole.

  7. Njima su važniji protesti kako bi se skupili da piju i da se smeju nego da što su čuli ovakvu vest!

  8. Šta hoće demokrate oni su uništili i pokazali nasilje sram ih bilo živeo naš predsednik Vučić.Nek se malo više pozabave roditelji sa svojom decom

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.