„U Srbiji svi voze zapadne automobile, ali je ovde i dalje živ Staljin“: Željko Mitrović reagovao na spot ambasadora Hila

Ostavite komentar


  1. Koliko moraš biti glup da poveruješ u iskrenost teksta?
    Ili si lagao onu ludaču koja ti je sve što imaš omogućila (sistem, ne pitaj me za prvi milion), ili si lagao posle 2000. ili lažeš sada radikale.
    Poslednja opcija, totalno si pogubljen u vremenu i prostoru.

  2. Nek se javno izvini za sve i neka nam vrate kosovo, investiciju neku ozbiljnu… Pa onda mozemo da zaboravimo na ruse, bracu pravoslavnu…

  3. Kao da on nije jedan od tih sto su negovali Staljinov lik i delo, i ucinio sve da ostanemo poslednja ruska kaljuga.

  4. Pare su sila,pare su
    moć i tako kupiš ind
    ulgenciju,da NIKAD
    nisi emitovao hard
    core,rusku propaga
    ndu.Staljunističku
    naravno.Bože,gledaš
    li šta nam rade?

  5. Mitrovic po obicaju kada proceni da njegova opcija koju zdusno brani gubi, menja retoriku i preporucuje se novoj
    vladti. Ni prvi put, ni poslednji. Eklatantan primer catman-a. Svi znaju i svi ga, uprkos osudama, rado vide u svojim redovima.

    .

  6. Ma da je Srbija na zapadu ti bi bio u zatvoru i bez igde icega i kopao krompir ili rudu od jutra do mraka. Super je tebi , Srbija ti je majka, a ne maceha pa nam sad prodajes zapadne demokratske vrednosti.

  7. Uvatite tog filozofa i inovatora,vremesnog bas gitaristu u pokusaju i osisajte ga spram godina.

  8. javllja se ovaj olos, kome je svejedno da li je na vlasti staljin ili truman. on misli da sve moze kupiti kao srpsku vlast i srbima pustati olos program na televiziji. sad kad vidi da se vucic okrece americi on je ispred njega. sramota.

  9. E, kada to kaze g. Z. Mitrovic onda je to 100% tacno ma kakvi 100% milioni posto su u pitanju, jedino ne znam gde nadje Staljina, to odavno nije moderno. A sto se tice onoga Azija zavisi na sta misli. Iskreno bih mu savetovao da se ne zakljinje tako puno, zaboravio ranije zakletve, ali idemo dalje, novi rijaliti krece uskoro, hleba i igara za narod. Nego posto se covek vec javlja sa stavovima mora da se sprema za ovaj novi projekat g. Vucica, da se ukrca na voz odmah, prvi vagon. Napredno. Ziveli

  10. U životu nisam čula da se gura veća nebuloza.
    Od 1948 su ljudi išli na Goli Otok zato što nisu bili informisani da je Staljin postao nepoželjna osoba, čak i prenošenje ovakvih izjava bez prethodnog objašnjenja i istorijskog konteksta je nenormalno. Ne, Staljin od ’48 do danas nije nikakva poželjna figura ni u Jugoslaviji ni u Srbiji.
    Kakav debil, samo to mogu da kažem, šokirana sam.

  11. Licemeri! Kao Srbija je okrenuta zapadu a sve rade u interesu Rusije. Mislim da i Hil radi za Ruse.

  12. Ima dovoljno darodavaca da ti kupimo avio kartu za Rusiju, ali jedan smer!
    Uživaj!

  13. жекс баш зна како живе Срби. Стално је са народом. Додуше изабраним и дебело намазаним вазељином, али то није важно. Поента је да га воле и да му се диве.

  14. Jel to izjava da mu se uvlacis da nebibio na listi sankcija posto si sledeci .

  15. Testirajte ga na drogu, i obradite njegovog sina za ubistvo na pesackom prelazu..

  16. Sada počeo i ovaj da masti.
    Kao da mi ne znamo kako se obogatio i kod koga je bio.

  17. Košarkaši bi rekli back screen, fudbaleri finta tJelom ulijevo (ref. D. Savićević), biciklisti domestique …. sve su to termini koji označavaju osobu koja izvršava neku radnju, ili samu radnju kojom se otvara prostor za glavnog igrača.

  18. Željko se preporučuje Amerikancima,oni ga prihvataju jer nam žele dobro!

  19. Jedna od najznačajnijih izjava javnih ličnosti u novijoj istoriji srpskog društva,možda u rangu sa izjavama Vuka Draškovića,dokazuje da je „estetika kao etika kao i ideologija“,nadam se da će ovi „Z“cenzori u „Danasu“pustiti ovaj komentar

  20. Ne podržavam ga i treba mu suditi i zabraniti emitovanje Pink televizije ali ovo što je rekao je živa istina i jedini put kojim moramo da idemo, što dalje od Rusije to bolje.

  21. Živiš ti bolje, a narod nikakav život ne živi! Bombardovanje, sankcije, otimanje Kosova. Nezaposlenost, nepotizam, korupcija, nasilje, krah sudstva(nanogice – je l’ tako?, zastarevanje sudskih procesa, totalni krah prosvete, zdravstva). E, moj Mitroviću, gde li će vam duša? Bože, sagledaj i reši sve ovo, molim ti se. Ti si jedina nada i spas!

  22. Budućnost Srbije je oduvek zavisila od Zapada, jer odatle su nam uvek dolazile ucene, ratovi, razaranje i smrt.

  23. U Srbiji svi voze zapadne automobile jer je Zapad čim je stigao ugasio našu Zastavu, da bi mogao da nam uvaljuje svoj precenjeni krš za koji rutinski lažiraju podatke o performansama.

    I još smo prisiljeni da im plaćamo reket (tzv „subvencije“) da bi neke od tih krševa sklepavali i kod nas…

    I tako, umesto da se u Srbiji danas vozi neki novi srpski Jugo, „Kec“, Punto, mi treba da se radujemo što vozimo zapadna kola…

  24. Sibicar Zelko. Dok ti desnom zamazuje oci, gledaj levu. Jedno prica, drugo misli, trece radi. Vuciceva skola.
    Po svim kriterijumima TAKVIMA KAO STO JE ON NEMA MESTA NA ZAPADU sem u zatvoru i oni su toga svesni.
    Od zapada beze „ko djavo od krsta“, sti bi reko nas narod.

  25. Da li je Mitrović zaista ratni profiter ili samo običan poltron svakoj vlasti u Srbiji?

  26. Žeks u pravu si. Jedno si smetnuo sa uma da ta zapadna vozila većinom idu na gorivo (nafta ili gas, nebitno) sa istoka.
    A i ne voze svi zapadna vozila, mislim da možda čak i većina vozi vozila sa istoka, dalekog ali ipak istoka…

  27. Nisam verovao da ću ovo ikada da izreknem ali konačno jedna dobra misao Pink Mitrovića.

  28. Milica
    02. avgusta 2023. u 14.37
    Frka mu da kaze Putin, pa stavlja Staljina u kontekst.
    Covek je glup. Ne zna da sastavi recenicu kako treba kad je na televiziji. Jak je samo sa saopatenjima koje, naravno neko drugi, pismeniji to pisao.

  29. E moja Srbijo. Okupator Kosova i Metohije i zločinac koji ti je bombama ubijao narod, drži ti kao moralne lekcije. Ima li granica licemerju u bezčašću?

  30. Kamo sreće da je živ . . . Bili biste miševi što i jeste . . . Samo ne kućni već oni iz kanalizacije . . . J . . . . I te automobili . . . Čiju li si ideologiju zagovarao dok si bio u krilu Baba Jule . . . Fuj

  31. Kada on moze da stavi srpsku zastavu i to bez obelezja pored one americke, onda vam je svete moj dragi sve jasno ko je zeljko mitrovic. Steta je sto Mira vise nije ziva da nam ponovo kaze kakvo je to lik i delo od zeljka mitrovica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.