U Srpskoj listi Miroslav Ristić, funkcioner Srpske liberalne stranke

Ostavite komentar


  1. Naravno da će Srpska lista učestvovati na izborima na Kosovu. Koliko vidim da su jedinstveni, da im prilaze i Srbi koji nisu do sada bili na na listi, kao što je slučaj sa Miroslavom Ristić. Tako da Albanci će imati u Srbima velikog političkog takmaca.

  2. Sada moramo biti jednistveniji nego ikada i zajednickim snagama nastaviti putem mira koji nam je utabao predsednik Vucic.Samo zajednickim snagama mozemo zastiti narod na KiM i izboriti se za maksimum koji Srbija moze dobiti.

    1. Vucicevi pioniri-botovi iz Palmira Toljatija pisu komentare o „utabanim stazama mira“ i „jedinstvu“ oko Kosova dok Srbija grca u autokratiji. Tesko nama kao narodu sa vama takvima.

  3. Jedinstvo na izborima a takse jos na snazi ? Mogu samo da pretpostavim kakve je pritiske pretrpeo Miroslav Ristic da bi se „prikljucio“ licemerima sa „Srpske liste“. Nemate razloga da cenzurisete.

    1. Pritiscu, ucene i korupciju su sasvim normalne u stvaranju predizbornih i pistizbornih koalicija. Svaki novi izbori su kao prelazni rok za fudbalere, npr. Pa cuvena Kosovka Devojka Rada Trajkovic je bila u najmanje pet stranaka I jos toliko udruzenja i ne vladih organization. Gorica Gajevic i ona Tepicka joj nisu ni do kolena.
      Ristic je jednostavno shvatio da ce dobiti mesto u vladi ili parlamentu a ne kao kod Slobodana Petrovica vecita druga violuna. I ako je Srpska Lista „Licemerna“ onda su i licemerni vise od 40.000 Srba koji su do sada glasali za SL jer Samo Sloga Srbina Spasava I taj slogan je eho na ono – Ne daj Boze da se Srbi sloze a znas da eho snazno visestruko odjekuje na vapaj srbomrzaca.

  4. Ristic pa verovatno Jablanovic i Goranci, Askalije i janjevski Hrvati su zagarantovanih 13-15 mesta, velika i snazna manjinska lista (Crnogorci, Slobodan Petrovic, Egipcani i Bosnjaci su sa zadatkom da miniraju srpsko jedinstvo i od njih se regrutuju manjinski vojnici za vojsku R. Kosovo) pozeljna za buduce postizbornu koalicije sa npr. LDK i DPK naprave stabilnu vecinu.

    1. Prvo Miodraže ti uopšte nisi iz Peći, da si iz Peći dobro bi znao koliko ima Srba u Peći i da srpski glasovi uopšte nisu važni albanskim partijama,ali u ovom tekstu to nije važno nego se radi o prelascima članova iz jedne u drugu stranku i pod kakvim je otiscima bio Ristić pa je bukvalno morao da potpiše za Srpsku listu, sigurno ne iz ubedjenja a najmanje zbog takozvanog jedinstva, ako je zbog jedinstva pa ajdemo svi u SLS, zašto baš u Srpsku jel to imaju strašan program odbrane KiM a pa otkako su oni došli na KiM u je po zvaničnim podacima manje Srba za 30 posto a nezvanično još mnogo više Mislim da Miodraže ti imaš ove podatke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.