Vučić: Krajem januara u Beogradu istorijski sastanak mini Šengena

U Tirani trilateralni sastanak lidera Zapadnog Balkana

Ostavite komentar


    1. Mali Šengen kao mala Jugoslavija, odnosno velika YU kada naknadno uključe Kosovo, HR, BiH i CG. Svi principi medjusobnih odnosa koje je imala YU obuhvaćeni su malim Šengenom. Samo što inicijator, naš predsednik, nije hteo ili ne podnosi reč YU, jer ima viziju budućnosti… Kada je reč o prometu „ljudi“ i priznavanje radnih knjižica ALB, MKD (kasnije sigurno i Kosova… samo se taji), to je paradoks: koliko će Srba da ide u AL ili Kosovo da radi? A Albanci će u velikom broju naseljavati SRB

  1. Za ovog coveka je sve što on radi istorijsko, jer zivi u nestvarnom, Pink svetu.
    Zar on sme da potpisuje ovako vazne ugovorr ( Briselski izmedju ostalog) bez dozvole NARODA ili Parlamenta?
    Mi ,,Malim Sengenom’ ne dobijamo ništa! Samo ce se dileri bez kontrole šetati Srbijom.

    1. Ne mogu vise da komentarisem,sami se nerviram. Neko ce valjda ostati normalan da ispirica pisle nas sta je bilo,!?

  2. U životu sam video svakakvih budala i budalaština. Ali, sve je prolazno – samo je glupost večna!!

    1. Albanijo zemljo mojih snova. Ova zajednica bi mogla da se zove SNS sto znaci Savez Najvece Sirotinje. Srbija je dostigla svoj maksimum u integracijama. Saucesce brco srbijanci.

  3. Polako samo za dve godine cete placati da radite na kosovu. Nema vise nemacke i svajcarske sad ce vas raj biti u pristini.

  4. Nacionalisti su zlo ove zemlje, valjda ce jadnici koji glasaju za ovog „usrecitelja“ jedno jutro sleteti posle zurke na kojoj su masovno konzumirali paradajz iz Jovanjice.

  5. Nastavak sunovrata Srbije pre 200 godina jedine slobodne i demokratske u celoj jugoistčnoj evropi

  6. Pa ko ce da ide sa ili bez licne karte u Albaniju ?Jel to buducnost .EU nas nece pa hajmo u Tiranu ! Licnu kartu u dzep pa letecim autom pravac Tirana . Boze smiluj se

  7. Svakim Danom Istorija ce biti deblja za nekoliko desetina stranica,jadna Deca,kako ce sa ovolikim gradivom!?

  8. U koliko toliko pristojnijim zemljama ovim, i sličnim, stvarima se bave Vlade istih i njihovi premijeri koji (shodno državnom ustrojstvu i društvenom sistemu) jedini imaju ingerencije da vode unutrašnju i spoljnu politiku, a ne predsednik države. Mi smo u svemu izuzetak.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.