Učesnik protesta najavljuje tužbu protiv Vučića

Ispred Palate Srbije 23. juna samo Protiv diktature, Janko Veselinović i Nova stranka
Opozicione stranke oštro kritikuju nastup predsednika Srbije, ali ne govore o novom okupljanju za svečanost povodom inauguracije

Ostavite komentar


  1. Zasto ne prestanete vec jednom sa tim cirkusom i ponudite nesto pametno i ozbiljno zar vam nije dosadilo to glupiranje.

  2. Okupljate se, ne znate ni sami zasto. Uzmite, radite nesto. Ne razumem va. Hajde da svi nemaju posao i da niko ziv ne zaradjuje za hleb, pa da razumem zasto se okupljate.

  3. U drzavi koja sprovodi teror nad politickim neistomisljenicima, po receptu cika Gebelsa Sud je samo gubljenje vremena.Dobro je da postoji bar jedan medij koji ovakve slucajeve obelodanjuje.
    Ostali sluze kao lakeji prljavog rezima !

  4. Da uradimo presek stanja. Da li su clanovi SNS-a uznemiravali opoziciju kada je protestvovala meseca dana? Nije. Da li je neko uputio ruzne reci? NIje. Da li se u Zapadnim demokratijama postuje institucija presednika, bez obzira kojoj politickoj opciji pripadao? Postuje. Pa vidimo da ovo ponasanje je nedolicno bio to trenutni presednik ili neko drugi, to je nepostovanje drzave. Tacka.

  5. Sklonjen je zbog nedolicnog ponasanja na skupu gde je bilo mnogo pristalica Vucica u suprotnom bi sigurno doslo do incidenta zbog njegovog ponasanja i vredjanja ljudi koji su dosli na inauguraciju presednika.

  6. Žalosno je da ovakav lik koji ima ovakav pogrdan rečnik koji pokazuje javno uči našu decu.Šta si kog đavola tražio tamo na skupu podrške ako nisi hteo da izazoveš incident,srami se svojih postupaka jer ako ne podržavaš politiku predsednika nije to trebalo da radiš na skupu koji ga podržava i izazivaš reakciju obezbeđenja.

  7. Da se razumemo, ničija prava ne treba ugrožavati, pa ni onih koji veruju u državu Srbiju i njene institucije. Namere ovog građanina, koji je došao da provocira toliki skup, su jasne svima. Bolje što su ga redari udaljiti, jer bi u suprotnom posledice bile mnogo gore.

  8. Ovaj sto je vikao "Vucicu lopove" ce tuziti Vucica za pretrpljenu dusevnu bol jer je pokazao njegovu sliku kao pijanca i nazvao ga batinasem?!
    Pitam se sad da li ima pravo i Vucic da njega tuzi za isto s obzirom da je, po meni, nekoga nazvati lopovom mnogo gore nego nazvati ga batinasem ili je tako nesto dozvoljeno od strane obicnog gradjanina. Suvice jednostran pristup problemu, priznacete..

  9. Meni je sumnjivo to što se Marko Radosavljević oglasio tek dva dana posle prog objavljivanja pomenutih fotografija, jer su se one pojavile prvi put u medijima dan pre nego što ih je Vučić pokazao. Obaška u prilog mojoj sumnji ide i to da se pozorište, u kojem je Radosavljević navodno član, uopšte nije oglašavalo.

  10. 2,5 godine idem na proteste Ne davimo Beograd i svaki put bude sns provokatora sa najgnusnijim povicima i transparentima. Sta to znaci? Znaci mozemo sledeci put da ih mlatimo, pridavimo…ono bas me nerviraju ionako, a posto je predsednik legitimizovao ovakvo ponasanje pazite se…

  11. Da li vi iz SNS znate da je vlast smenjljiva, a oholost kažnjiva ? Da li sumnjate da će se prema vama postupati isto, ako ne i gore, jer je način na koji se ponašate, nedostojan življenja ? Prvi put, nakon što je vaš mesija sprovodio zlodela, čak i prema vama, provukli ste se, jer je bio prvi. Potom se izvinuo jer je, kaže, spavao, ali je prvom prilikom nastavio još gore. Zar mislite da vaši sugrađani ne znaju ko ste ? Ako tako mislite, očigledno ne mislite.

  12. Zamolio bih administratora Danas da obrati paznju na botove iz SNS sekte i centrale i njihove koordinirane komentare kojima centrala pokusava da minimizira nasilje koje SNS sekta sprovodi u Srbiji. Molim da se moj komentar objavi. Hvala.

  13. Ako si pametan tuži ga ,i teraj ga do suda u Strazburu.Treba mu pokazati i dokazati da ne može da radi šta mu je volja.A da je normalan i pametan,a više je nego očigledno da nije,to ne bi ni uradio.Da li iko sem mufljuza i njegove vojske dupeljubaca,može da zamisli predsednika bilo koje normalne države,da uradi na konferenciji,ovo što je on uradio?

  14. Decko, niko nikada nije ni cuo za tebe, pa bi sada da ovo iskoristis za medijsku paznju. Vucicu zahvali, izvukao te iz anonimnosti

  15. Tako i treba. Brine me samo kadrovnik sudova, na primer onaj sudija koji je presudio protiv NIN-a iako nije imao upoište u zakonima. Videli smo da je ta presuda preinačena na Višem sudu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.