Učiteljica i nastavnica u užičkoj školi ostale bez posla jer nisu u SNS

Ostavite komentar


  1. e pa, ako ste prijavile Tužilaštvu, onda .. možete mirno da spavate? Mislim, Tužilaštvo je prezauzeto svakodnevnim aferama i oslobađanjem optuženih u procesima koji traju po 5-10 godina..

  2. Kao neko ko radi u prosveti moram reći da se pokretanje disciplinskog postupka ne radi bez jakog razloga, tako da ovu priču treba dobro proveriti.

    1. Vi ste obican bot.Ovo je samo vrh ledenog brega,bice vas sramota posle pada ove vlasti.

  3. Kod nas u gimnaziji, profesor srpskog je potpresednik DS-a i nikom ništa. Ovo je običan spin.

  4. Najverovatnije je ovde reč o obžani javnosti, dotična je morala da obrazloži razloge disciplinskog postupka, tu je uključena školska uprava, zatim prosvetni inspektor tako da nije sve baš tako jednostavno.

  5. Sve mi se čini da neće “pući” u Beogradu ( u kome se ipak živi dobro , i čovek ima izbor ) već u nekoj od malih sredina , gde , dislovce , 2-3 čoveka vedre i oblače , kao na Divljem zapadu !
    Lokalni moćnik, śerif i par baraba .

  6. Komunisti i njihov teror posle rata bili su male mace prema teroru SNS sektasa.Ako nisi u sekti nemas sta da trazis u drzavnim i javnim firmama.

  7. U tekstu postoji ZNACAJAN propust. Elem, ako je iko sumnjao, direktor je, naravno, CLAN. „Član saveta za prosvetu užičkog SNS-a i direktor Prve osnovne škole, Danijel Radević istakao je značaj projekata “Pametna škola” i Regionalnog inovacionog centra u Krčagovu za koje je grad Užice od Ministarstva za nauku i tehnološki razvoj dobio 70 miliona dinara, što je više od trećine od 206 miliona vrednosti celog programa.“

  8. Sve po zakonu!
    I Aušvic i Jasenovac bili su po zakonu!

  9. U pravu je Jovo Bakić, kada bude proključao narodni gnev nećemo ni znati šta nas je snašlo.

  10. Vučićev podrepak Šarčević tvrdi da će Srbija da zaposli 5000 novih prosvetara. Sada vidimo na koji način. Prvo će da provere koji nisu članovi SNS da bi ih najurili sa posla -ne poštujući ni zakone, ni propise, ni Ustav a još manje ljudskost i moral. A na njihova mesta uvaliće svoje članove, bez obzira na njihove kvalifikacije, umeća i iskustva. Važno je da je „članstvo sito a Veliki vođa miran“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.