Udružena opozicija se nada promenama i u Srbiji i boljoj saradnji sa Crnom Gorom

Ostavite komentar


  1. Zbilja sam ZADIVLJENA nepotkrepljenim optimizmom koje isijava Srbijom zbog „pobede“ opozicije u Crnoj Gori. Ekipa naci-klerikalista koja vlada Srbijom vec trideset godina i seiri UNAPRED, je toliko zaslepljena da nista ne razume. Oni ne zameraju gdinu Djukanovicu sto je muljao, sto se obogatio, sto je neprikosnoveno i sumnjivo vladao skoro trideset godina. Oni mu ZAVIDE! I nadaju se. I ocekuju. Ocekuju da se prekine sa svim onim sto je gdin Djukanovic DOBRO uradio. Pa mu zameraju sto je pristupio NATO, zavrsio prestupne pregovore, sto NIJE pristupio cetnickom pokretu vec i dalje oblelezava dan Ustanka, sto uporno odbija da Crnu Goru prikaze kao jos jednu pravoslavnu dzamahiriju i DEO Srbije. Ako misle da ce to biti ikakva inicijalna kapisla za promenu u Srbiji, VARAJU se. Tuzno je to koliko Srbija voli da se mesa u tudja posla. A ja to ne zelim. Samo se iskreno nadam da danasnju nepodnosljivu vlast nece zemeniti neki takvi.

  2. Postoji samo jedna „mala sitnica“. Vas suviše dobro poznajemo, vi se ni oko čega ne slažete, i posle prve nedelje vaše vladavine, počeli bi jedni drugima jamu da kopate, da se optužujete ko je više ukrao, opet narod na ulice, gubitak radnih mesta, zatvaranje preduzeća… to je već sve vidjeno, i sve smo prošli.Neka, bolje vrabac u ruci, nego golub na grani. Da nemamo problem sa KiM. i sad bi se lepše i sve bolje živeli, a opet, taj problem KiM. ste nam vi ostavili još od 2008.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.