"Udruženi za slobodan Novi Sad": Aktivisti SNS uništili veliki balon, nikad prljavija kampanja u Novom Sadu 1Foto: Udruženi za slobodni Novi Sad

Koalicija „Udruženi za slobodan Novi Sad“ saopštila je da im je uništen veliki reklamni balon, ne male vrednosti, koji je bio postavljen kod „Promenade“.

Prema nezvaničnim saznanjima na reklamni balon zaleteo se mladić u dvadesetim godinama koji je prošao kod obezbeđenja i potom ga uništio.

Slučaj je, kažu u opoziciji, prijavljen policiji.

„Udruženi za slobodan Novi Sad“ ocenjuju da je ova predizborna kampanja jedna od najprljaviji u Novom Sadu od uvođenja višestranačka 1990. godine.

„Plakatiranje i ruženje grada natpisima ‘bojkot’ od strane aktivista SNS, uništavanje bilborda opozicije, lepljenje plakata i nalepnica sa pogrdnim sadržajem za opoziciju i uvrede preko TV ekrana, kulminiralo je uništavanjem balona ne male vrednosti, prečnika 3 metra sa brojem 11, koji je bio postavljen kod novosadske Promenade“, navode u opoziciji.

Dodaju i da je SNS zadržao manir kojim se služio i ranije.

„To su arogancija i bahatost i nebiranje sredstava da bi zadržali vlast, privilegije i mogućnost dalje pljačke i devastiranja grada, kao i urušavanje moralnih normi i ljudskih vrednosti. Sve ovo neće pokolebati Novosađane da u još većem broju izađu na izbore i u inat bahatosti i nekulturi, glasaju za promene, za Novi Sad kakav je nekada bio, miran, tih, pitom i tolerantan prema različitosti“, zaključuju „Udruženi za slobodan Novi Sad“.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari