"Udruženi za slobodan Novi Sad": Srpska napredna stranka krade bilborde opozicije i prelepljuje ih pozivom na lažni bojkot 1Foto: Danas/A. L.

Tokom današnjeg dana uništeno je više bilborda na različitim lokacijama, na kojima se oglašava udružena novosadska opozicija, da bi potom iste bilborde prelepili lažnim pozivom na bojkot, kaže se u saopštenju koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“.

Novosadska opozicija „Udruženi za slobodan Novi Sad“, koju čine Srpska koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, pokret Bravo i Vojvođani – LSV želi da skrene pažnju javnosti kako i na koji način SNS zbog straha od poraza na izborima pokušava da izmanipuliše građane Novog Sada.

– Tokom kampanje za lokalne izbore u Novom Sadu novosadska udružena opozicija svakodnevno se suočava i bori sa gnusnim lažima i kriminalnim radnjama koje sprovodi SNS, a sve sa ciljem da pokušaju podmetačinama i manipulacijama da povećaju svoj izborni rezultat. Jasno nam je da su u strahu jer znaju da 2. juna gube izbore i da će Novi Sad biti slobodan grad, ali ne možemo da dozvolimo da obmanjuju naše sugrađane – kažu dalje u saopštenju.

Pošto je jedini način borbe koji SNS poznaje uz pomoć kriminala, muljanja i krađe, kako ističu, veruju da nisu mogli da osmisle bolju ideju za svoju kampanju od uništavanja i krađe tuđe imovine. SNS je dodaju, prevazišao sam sebe i osim budžeta počeo je da krade bilborde, koje plaćaju parama pokradenim od građana.

– Verujemo da građani znaju da je poziv na bojkot samo još jedna SNS laž u nizu. Ovim postupkom trenutna vlast samo pokazuje koliko je bahata i beskrupulozna i da je jedino što znaju da rade – da kradu! Ovim postupkom doveli su brojne građane u zabludu i time još jednom pokazali koliko im znače građani Novog Sada, kao i to na kakav ih način doživljavaju – nastavljaju iz novosadske opozicije.

"Udruženi za slobodan Novi Sad": Srpska napredna stranka krade bilborde opozicije i prelepljuje ih pozivom na lažni bojkot 2
Foto: Danas/A. L.

Kako podsećaju, tokom jučerašnjeg dana su „svojim poznatim nasilničkim metodama uništili reklamni balon udružene opozicije“.

Zaključuju, da već mesecima SNS pokušava građane da dovede u zabludu lažnim pozivima na bojkot, ali Novosađani znaju da 2. juna nema bojkota i da svi izlazimo na birališta.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari