Udruženje Jedan od pet miliona zatražilo sastanak sa predstavnicima Evropskog parlamenta

Ostavite komentar


    1. Pa vi ste sa RTS, Pinkom, Informerom, Happy-em, napravili svest u narodu da su nebitni.Treba pregledati sve komentare, pa nakon promene vlasti pogledati sa kojih ip adresa su slati komentari i ispitati koliko je ko uzimao narodnih para da prica u korist vlasti zarad svojih interesa, a protiv interesa naroda.Uvesti administrativne zabrane na plate, zaduziti mesecno kako ne biste bili dovedeni na ivicu egzistencije i vratiti pare u budzet za porodilje, trudnice, socijalno ugrozene.Ovo cu predloziti kao peticiju, da se jednom stane sa pisanjem botovskih komentara.

  1. vi prvenstveno nemate nikakav program da bi Evropski parlament mogao da vas primi i saslusa

    1. A ti mislis da evropski parlament prima samo ppoliticke partije? 🙂 E vidis parlamentarci EU su barem malo svesni da ih placaju gradjani i zato, osim sto su obavzeni da saslusaju gradjane po zakonu, i sami imaju zelju da cuju!

      E sad druga je stvar sto EU odgovara ovakva jadna, raspala srbija, na kolenima ciji gradjani moraju kablove za 300e, sa nikakvim obrazovanjem, nataliteteom u minusu i gde svake godine nestane po jedan gard od 40000 dusa!
      Raspala nefukcionalan drzava kakvu je stvaroio SNS uz pomoc svih onih pre njih od 1989 na ovamo! Ali SNS udara najvaznije eksere u mrtvacki sanduk nase drzavnosti!

  2. Evropski parlament necete moci da podkupite, ako ste mislili da ce Djiki da plati, ipak neke stvari ne moze se kupiti novcem

    1. Sa takvim jasnim zahtevom, sigurno imate i jasan cilj. A to je? Koga hocete od svih ovih silnih grebatora i bitangi iz opozicije da stavite na vlast?

  3. da,opozicija ne moze izmedju sebe da se dogovori evropska komisija ce da im pomogne,fotelje su opasna stvar

  4. ma ja bi dao opoziciji uslove kakve hoce ,oni izmedju sebe ne mogu da se dogovore a crno da nesto urade nesto na izbore

    1. Pa ne uslove kakve hoce, nego otvorene medije.Da se cuje plagijat, naplatna rampa Doljevci, helikopter, Aleksandar Obradovic, „bugarski vozovi“, logorsko odvodjenje zaposlenih JP na mitinge, botovanje zarad opstanka na poslu, Jovanjice…a ne mora opozicija da dobije ni jedan glas.Neka se cuje sta sve krije ova vlast.Pa nek narod proceni.

      1. Marko, stavi prst na celo i dobro razmisli..ko o cemu baba o uštipcima. Mozda ces i ti jednog dana pasti pod Djilasove i Boškove pretnje, kako ono rekoše.. „videcete vi kad mi dodjemo na vlast“

    1. Evo, ja sam opozicija i vlasti i opoziciji.Ja se ne kandidujem, ali placam poslanike, rts, komunalnu, izvrsitelje, i svi oni rade protiv mene.Tebe i svih nas.

  5. Koje udruzenje 1 od 5 miliona i ko su ti ljudi..nek se pokazu imenom i prezimenom… Koliko znam osnivac je trazio da njeno ime bude izbrisano iz evidencije a ona ima pravo da zabrani i naziv tog tkz. Djilasovog udruzenja.. Koji je sa jednim kamionom preuzeo proteste i postavio svoje ljude…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.