UDS: Borićemo se u Skupštini za modernu i evropsku Srbiju

Ostavite komentar


  1. Pozdravio vas Vučić! Kad idete kod njega da uzmete 100+ EURA? Možda sad ne važi dil da glumite opoziciju jer nema izbora. E bzv, ništa od te komibinacije.

  2. DA se pretplatim na Danas, kako vas nije stid gospodo iz Beograda, meni brišetew komentar, sramote jedne, šta sam u prethodnom komentaru ružno rekao, veći sam ja opozicionar od vas, REČE nedavno Milan St. Protić, dužnost svakog građanina jeste biti opozicija SVAKOJ VLASTI, vi ste vlast za slobodu komentara.

  3. Stvarno sve velike moralne gromade a jos veci i cenjeniji i posteniji politicari!Zar je Danas spao na to da objavljuje izjave ovih likova?Pa oni ne zasluzuju da nadju ni u zabavniku u rubrici verovali ili ne!Ili su parite u pitanju?Ipak obraz ima dve strane.

  4. Evo ih i ovi. Prvo od jedne stranke napravili deset jer je svako vukao na svoju stranu i svi želeli da budu vođe. Kad su došlo do toga da su postali minorni i neprepoznatljivi oni se sada udružuju. Pa jesu li to ozbiljni ljudi kojima bi narod trebao da veruje?

  5. List danas citam kao i sve druge i pokusavam da pronadjem razlog zasto prave kriticare i njihove komentare ne zelite da objavite a sve pod parolom vec je receno?Pokusavam da se ukljucim u svaku diskusiju,koja moze da dovede do pomaka da komentari uticu na opoziciju da kvalitetno izmeni delovanje i samim tim doprinese menjanju drustva i razvoju demokratije? Moraju da se suoce da su Zakon o izboru oni doneli,sta su pogresili i to reci javno,te su izgubili na izborima.Oni svesno preskacu negativnosti od 1999 pa do 2012 i skacu od Milosevica na Vucica .Sta se desavalo izmedju..I sada ,bilo koji komentar koji nije pohvala opoziziji je sendvicarenje
    Pa prestanite. Danas bira samo te komentare i njih objavljuje a trazite da podrzimo vase urednistvo.Kada zaista postanete nezavisni ,to nece biti potrebno.Oslobodite se kretena koji jedino sto znaju da kazu uzeli ste sendvice…Dovodite sumnjive profesore ,doktore koji svojim komentarima pokazuju da nisu za mesta koja popunjavaju…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.