UDS: Država da spreči neodgovorno ponašanje sveštenika SPC

Ostavite komentar


  1. Nekim novim „demokratama“ i deci komunizma sada smetaju reči crkvenih propovednika…kako da ne, pazite da vam ne poverujemo! Crkve su bile otvorene i za vreme gorih pošasti, kuga, kolere itd…i uvek je narod tu nalazio i zdravlje i smirenje

  2. Znaci za sve vazi vanredno stanje koje mora da se postuje, pod pretnjom novcanih kazni i visegodisnjim zatvorom,samo za popove ne vazi. Da li ovu drzavu vode popovi ili imamo vladu i predsednika ???Na stranu to sto nepridrzavanjem higijenskih mera povecavaju mogucnost sirenja infekcije . Sve verske zajednice se pridrzavaju preduzetih mera samo SPC to ignorise i dalje . Jednima se zabranjuje da odu do prodavnice ili da izvedu kucice da obave fizioloske potrebe, sto zahteva mnogo manje vremena, a drugi mogu da rade sta hoce pod izgovorom prava na veroispovest.I to kako se vidi vazi samo za SPC sto znaci da su ostale verske zajednice na taj nacin diskriminisane. Ili su odgovornije i prema drzavi i prema svojim vernicima . A ima i ona : „ko se cuva i Bog ga cuva“ .

    1. Sta lupas gluposti… svestenici rade svoj posao isto kao sto to rade policajci doktori prodavci itd… a tebe niko ne tera da ides jer verovatno nisi isao ni kada nije bilo vanredno stanje…. ako je rekao da je crkva najbolji lek nije rekao da ljudi moraju da dolaze i ko kaze da druge verske zajednice ne odrzavaju svoje obrede???;

    2. Pa ne vazi ni za Mitrovica ni za Marica…oni i dalje traju,sa onim intelektualcima.

  3. Na tren sa pomislio sam da će spomenuti neodgovorno ponašanje vlasti, ali ne smatraju ih bez razloga kao režimskau opoziciju. Ovo saopštenje jenobjavljeno u svim medijima, što je još jedan dokaz da su napadi na SPC orkestrirani iz jednog centra, koji kontroliše režim. Time se skreće pažnja javnosti sa loših poteza, koje vlast sprovodi u suzbijanju pandemije, a za taj prljavi podao koriste ove političke grupe, nevladini sektor i nezavisne intelektualace.

    1. Na zalost ovo je daleko daleko od pukog napada. Iskreni se nadam da ce se narod probuditi. Vest da je od vanrednog stanja 900.000 spanaca ostalo bez posla govori sama po sebi o ciljevima.

Ostavite komentar


Politika

Ana Brnabić se pohvalila svojim filmom 10

Ana Brnabić se pohvalila svojim filmom

Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine, pohvalila se gostujući u Jutarnjem programu TV Pink kod Jovane Jeremić, filmom o uspesima koje je postigla i "šta smo sve uradili", od kako je SNS na vlasti, i od 2017. godine, od kada je ona prvi put postala premijerka Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.