Ugljanin: Da rešimo status Sandžaka

Ostavite komentar


  1. Komsije nemoj da se sekirate. On ovo povremeno prica 25 godina, kad mu je potrebno da malo dospe u medije. A za 25 godina koliko je u politici uspeo je da ostvari jedan od ciljeva SANUA, da pocepa i oslabi Islamsku zajednicu. Ovaj pored njega Jusufovic je njegov proizvod, nagradio ga je zato sto je prvi poceo sa smutnjom po dzamijama. On je sad vas srpski reis.

  2. Kakav re status . Raška je teritorija Srbije i niko ne postavlja pitanje nikakvog statusa. Otomani su odavno proterani odavde i priča je završena. A ako neko žali za njima , za njima neka i krene !

  3. Svi vi što ste devedesetih bili turci pa sada bošnjaci verovatno ćete za deset godina da budete marsovci. Skinite pradedovsku prašnjavu ikonu sa tavana i ponovo budite ono što ste i bili tj. SRBI. Svi problemi će nestati. Ovo je istina ma koliko vas bolela. Druge istine nema.

  4. @Sasa
    Sale istina je da ikonu nemamo jer smo muslimani a nismo nevernici kao vi…ne molimo se ljudima kao vi. A Turci ce vas proganjati dok ste zivi…500 godina !!!

  5. Dejane, nemojte koristiti ovog, nepismenog i kvarnog čovjeka da biste iznosili svoje mračne stavove i ideje!

  6. Bosnjaci su muslimanske vjere. Je li moguce da je citava nacija (bosnjacka) konvertirana, do poslednjeg, jer ne postoji nijedan kriscanin koji joj pripada? To je, za moj pojam, nemoguce.

  7. Postovani Mirsade, hvala ti na razumnim I umirujucim recima. Sprecimo ludake da nam zagorcavaju ionako tezak zivot.

  8. Jedina istina @Saša, koliko se može zaključiti iz tvog komentara je da si ti neka teška budaletina!

  9. @Dejane, verovatno se ne sećate, samo balavac može ovako da se nalupeta kao vi, ali upravo je počelo kao što vi sad preporučujete. Jedan malo stariji čovek od vas, predsednik SUBNOR Jugoslavije Mihajlo Švabić je isto to rekao Slovencima. "Ako vam se ne sviđa u Jugoslaviji a vi u Austriju". Samo budale ne znaju šta je posle bilo. Trenutno smo do Merdara, a da li ćemo to zadržati, zavisi koliko ćemo budalama dozvoliti da pale ovo malo Srbije koliko nam je ostalo.

  10. Naravno, ne samo Sandžak već i celu ovu propalu državu. Regije, lokal da brine o sebi a "centrala" neka kaže šta košta i neka se ne meša u sve i svašta.

  11. @Sasa
    Prosla su vremena proterivanja i pokazivanja puta za Anadol (Turska). Sto se tice ,,ikona,, i to su prosla vremena, da su nam valjale nebi smo ih menjali, to je izbor volje. I trece ovako fasistoidni komentari poput tvoga samo teraju i nas posteni svijet da verujemo nacionalistima i ekstremistima da su u pravu kada kazu da nema suzivota sa Srbima, sto apsolutno nije tacno.
    Cetvrto ,,Sasa,, ako smo braca onda imamo pravo na pravilno dvojenje PRADEDOVSKE zemlje. (nekad ste nas prevarili i terali za Anadol gde su nam isto pokazivali put za Gjauristan-Srbistan jer su i oni govorili kao i vi da nijesmo turci nego gjauri-srbi).
    Braco Srbi UPAMTITE za sva vremena, Srbija je pradedovska zemlja Bosnjaka, nema vise proterivanja. Ako hocete suzivot bujrum a ako hocete podvajanje i to bujrum, proterivanje je proslost…

  12. Sandzak je oblast koja se prostire u tri drzave i nikako ne moze da se forsira samo u jednoj. U Srbiji se g.Ugljanin to zove Raska oblast, da Vas obavestim. Kad sednu i Crna Gora i BIH za sto sa Srbijom onda resavajte status Sandzaka koji nikada nije bio politicki entitet cak ni u Otomanskoj imperiji – da se podsetimo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.