Ugljanin: Ekstremiste organizuje vlast u Beogradu

*Zukorlić: Huligani koji prave incidente su pod kontrolom gradske uprave Novog Pazara
Bošnjački političari oprečno o incidentima na utakmici Novi Pazar - Crvena zvezda

Ostavite komentar


  1. Potpuna je istina da vlasti iz Beograda stoje kriminalnih hordi. Potpuna istina je da su vlasti iz Beograda ove necivilizovane grupe najnižih pobuda uspele da podmetnu kao tzv "navijačke grupe", smišljena zloupotreba popularnosti, pre svega, Crvene Zvezde, a zatim Partizana. Danas su na vlasti začetnici ideje, tvorci paravojnih, krvoločnih hordi, začetnici ratova devedesetih, podela po najnižim, praistorijskim linijama religije i nacije. Religija i nacija – karte u rukama zlotvora.

  2. razumem strah i nelagodnost koju osecaju muslimani ali ne moze se huliganstvo pripisati drzavi. Sta onda reci za engleske, ruske, turske navijace? A ni muslimani nisu tako jadni i naivni kad organizuju svoje pro-turske manifestacije. Ugljaninene, to je dvosmerna ulica! Prestanite sa separatismom i integrisite se u drzavu u kojoj zivite. Zapamti, Srbin nije sinonim za pravoslavca! Srbin moze biti i jeste i musliman i katolik i ateista i stagod vec.

  3. Ako se Od početka znalo u MUP,u,Ko i s kojim ,sredstvima,, za,,navijanje,,u Novi Pazar ,,Putuju,,NAVIJAČI,,iz Beograda ,Zašto taj,,konvoj,, nije VRAĆEN NA polazište. Za koje,,resurse GARANTUJE,,,DR STEFANOVIĆ,Osim Što Se,,Apsolutno slaže,, s,platformom,,Validatora ,,doktorata,,MU.Posebno Na,,TLU,,Koje MU Nije u ,opisu ,,radnog mesta,,.

  4. Ratove vodili komunisticki politicari i generali, a na vlasti ih nasledili njihovi potomci (na svim stranama u ratu), a onda opet na kraju kriva religija ili nacionalna pripadnost. Cetnicki pokret glume deca komunista, Drazu Mihajlovica nam (to znaci i Srbe) optuzuju za fasizam i poistovecuju sa ustasama, a narod i vlast cute, pa sta to drugo znaci nego da smo sve vreme bili i ostali na Titovom putu.

  5. Zašto vi "neko ko pamti" pamtite toliko zareza, pa vas se ne može pročitati? (mada, kad sve sabereš i nije neka šteta).

  6. manje-vise sto policija i zandari "obezbedjuju" nesmetani prolazak desnicara, nego sto vajne ““tajne sluzbe““ eto vec decenijama ne mogu tj. nece nista da otkriju …

  7. Ispade da je Vučić i država krivi što ga njegov narod nije izabrao za poslanika a tolike godine uživao povlastice od države bez ikakve odgovornosti.

  8. Imam blagi utisak da deo domaćih medija i analitičara , itd, želi sada da odgovornost za narastajući nacionalizam, ustaštvo, Bošnjački ekstremizam pripišu Bopgradu i vladi Srbije, odvratno , nečasno iz bilo kojih razloga da to rade.

  9. Sandzak nije poznat po radikalnom islamizmu, po vikanju Kosovo je pored Srbije, po mahanju turskim zastavama, po nosenju zelenih odora..nije. Sramota!

  10. svi znamo ko je i sta je Ugljanin, tako da ovako nebulozne izjave ne mogu nikoga ni iznenaditi.

  11. Svi su isti ti navijaci. Nacionalizam im je samo paravan za kriminal. Nista im ne verujem.

  12. Ugljanin menja stvarnost jer mrznja dolazi sa obe strane. Cim se pojave navijaci Zvezde na stadionu krece nacionalizam i sovinizam sa obe strane.

  13. Ugljanin konstantno izigrava neku žrtvu da bi prikupljao jeftine poene, što je velika sramota

  14. Raspad SFRJ je poceo sa prekidom utakmice Dinamo-Crvena zveda. Da li je ovo pocetak raspada Srbije? Da li je moguce, da vlast nizasta, pa ni za ove nemile dogadjaje, nije odgovorna?

  15. Pokušaj Ugljanina da sukobe navijača podigne na viši nivo je katastrofalan i providan potez uperen protiv države,od koga se stidimo svi!

  16. Može se primetiti da je prilično aktuelna i popularna huškačka retorika protiv Srbije i njene vlade…

  17. Znači mi iz Beograda organizujemo vaše bošnjačke ekstremiste ili radite ipak to vi?

  18. U N.Pazaru treba sprovesti organozovane racije u kojima ce ucestvovati anse specijalne jedinice, sve dok se potpuno ne iskoreni terorizam i kriminal. Previse su se oni oteli kontroli.

  19. Znači mi iz Beograda organizujemo vaše bošnjačke ekstremiste ili radite ipak to vi?

  20. Mozes da pricas sta hoces,culi su se pogrdni povici navijaca pazara i treba da vas bude sramota.

  21. Ugraljin je ovim izjavama prevrsio svaku meru i mora biti sankcionisan za izazivanje sukoba u drzavi.

  22. Ugljaninove izjave veoma su opasne jer njima pokušava da konfrontira bošnjački narod protiv srpskog kao i protiv države Srbije a sve to čini radi lične koristi.

  23. Ugljanina uvesti u Vladu pod hitno. Dosta je Srbiji zadavao muka, otkad nije u Vladi samo pravi haos, pozvati u Vladu i rešiće problem.

  24. Fudbalska utakmica je pokazala da navijaci tesko podnose odluje sudije a Ugljanin tesko podnosi sto nije ministar.

  25. Ugljanin je, dobro znamo, veliki nacionalista i šovinista i jedna je od "desnih ruku" Izetbegovića u Sandžaku,koji pokušava da rovari po Srbiji ,ali mu se to može "obiti o glavu" !

  26. Znamo ko je Ugljanin, izdao je on i Bošnjake, i Turke , i Srbiju, da je dobio neku kancelariju u Vladi i vlasti sada bi pričao hvalispeve o dorbim medjunacionalnim odnosima u Sandžaku I Srbiji.

  27. Ugljanin bi trebalo da se ponasa odgovornije i sam zna da su za incident krivi huligani i da drzava ne podrzava takve ispade.

  28. Predstavnici drzave su odmah osudili govor mrznje u Novom Pazaru, Ugljanin dize tenzije bez ikakvog razloga.

  29. Gospodine Ugljanin,da li je moguce da zaboravljate sta se skandiralo na strani tribine gde su smesteni navijaci domace ekipe???

  30. Shvatite vec jednom da u fudbalu nema mesta politici,i ne koristite to da bi ste sprovodili svoje politicke ideje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.