Ugrožena sloboda kritičke reči

Demokrate obeležile Međunarodni dan ljudskih prava

Ostavite komentar


  1. Mediji i društvene mreže bi prve bile cenzurisane da je zaista ugroženo pravo govora i izražavanja mišljenja!

  2. Falkao, imali smo komuniste i radikale na vlasti 55 godina, Demokrate da kazemo 12 i nove radikale skoro 5 godina. Po tebi demokrate snose svu odgovornost za sadasnje stanje. Ne mogu da nadjem logiku. Molim te mi objasni?

  3. Mislim da nema vece slobode govora nego u Srbiji. Kao dokaz pogledajte bilo koji naslov dnevnih novina.

  4. Ljudska prava su ugrozena?! Imam 42 godine i do sada nikada nije bila ovolika sloboda govora i ovoliki broj medija.

  5. Još kada bi vi demokrate znale šta je kritička reč… Kritička reč ne znači vređati nekoga, već ukazati na njegove propuste.

  6. Nemaju ni 25 opštinskih odbora demokrate, svi s e razbežali, i u ovih 25 odbora postoje dupli odbori, dupli pečati, dupli predsednici, na partijskim izborima sve su dupliraili u ličnim svadjama.

  7. Sve je to istrošeno, stranka je otrcana, ostali ssu samo najlošiji kadrovi, propala stvar.Ne mogu da animiraju ni 5 odsto gradjana.

  8. Prošlo je njihovo vreme, iza sebe nemaju ni 5 odsto gradjana, totalno su se raspali, pocepali, nestalo ih je.

  9. To sto svaka susa moze da blati svakog coveka bez da odgovara za ono sto je receno. Mislite da je to slobina rec. To sto krimalci gostuju na televiziji i velicaju se. To sto imamo informere kurire …. Da je to sloboda. Grdno ste se prevarili svi. Diktatura je na delu u Srbiji a zadnji primer je kako je kako je martinovic vodio sednicu skupstinskog odbora. To smo zaboravili vrlo brzo.

  10. Kome je ugrozena kada kritike prste od opozicije na sve strane. Mozda je problem sto su kritike neosnovane i bez uticaja na narod pa je ovo okretanje istine.

  11. Ako tvrdite da nema slobode medija dajte onda Radulovicu ili Obradovicu da se pojave na RTSu Da recimo prokomentarisu otvaranje poglavlja, budzet vidjen ocima opozicije, sikaniranju u skupstini, subvencije itd itd.

  12. Za one koje su zaboravili mali potsetnik. Posto pamtim kako je se slobao obracunavao. Ide kritika opozicije i onda odgovor stranackih jastrebova danas su to Nesa, Vulin (ostao jos od vremena slobe) kako je opozicija izdajnicka kako laze i kako oni nisu nista uradili. A ni jednog dokaza da se opovrgne ono sto je receno. Tako je bilo za vreme slobe a tkoje i sada. I starno bi voleo da mi neko kaze gde to moze da se vidi krika rezima osim u danasu i malo blic. Kada bih se covek informisao preko kurira , informera .. pomisli bi da je vucic opozicija.

Ostavite komentar


Politika

Snežana Rakić za Rezoluciju 1244 8

Snežana Rakić za Rezoluciju 1244

Kada je reč o statusu i sporazumima o Kosovu, Srbija bi trebalo da se drži Rezolucije 1244 i sopstvenog Ustava, izjavila je FoNetu poslanica Narodnog pokreta Snežana Rakić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.