Srpski političar Aleksandar Arsenijević uhapšen na Kosovu nakon što se pobunio zbog prekrečavanja trobojke (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Samo demokratski i samo u skladu sa vrednostima evropske unije. Samo napred, hapsi, tuci, zatvaraj, a posle kad Ameri odu… e onda…

  2. Znam sta je to demokratija. Pitam se sta bi to moglo biti „Srpska demokratija“? nesto kao srpska kultura ili srpska crkva, odnosno srpsko hriscanstvo? Mozda se tim epitetom naglasava da tu nije rec o savim obicnoj demokratiji, kulturi ili hriscaskom svetonazoru onako kako se to u ostatku sveta podrazumeva?

  3. „Pade kanta, eto, dešava se.“ To je pristup rešavanju problema, a onda još veći . Jadna baka i ona bi da pomogne. Tu bi sad trebao da pomogne sveti Prepodobni Sisoje Veliki.

  4. Sad mi jasno zašto vlast iz Beograda nesme na Kosovo odmah će da ih uhapse hvala vam drage komšije i ne vraćajte ih u Srbiji mnogo vam hvala

  5. Kurtijem fašizmu nema izgleda kraja. Dok se albanske zastave u Preševu, Bujanovcu i Medvedji ponosno vijore, na Kosmetu se sve radi da se izbriše i poslednji trag vekovnog postojanja Srba na ovim prostorima. Samo se pitam ima li ovome kraja.

  6. Srpski politicari traze konflikt i bez ikakvog razloga dovode u pitanje farbanje zida ii malo povisenog trotoara.Da je neko imao postovanja / digniteta prema zastavi ne bi je crtao pa skoro na podu ili makadamu. Ovo je bespotrebno balkanskoseljacko nadmudrivanje .Od ovoga ne treba praviti politiku .

  7. Uh sto je junak ovar Aleksandar, provicira a onda „desava“ se…. ako si grad gradjanin Republike Kosova onda memorial da se pravis majmum za lajkove….. ili mozda hoces da te dovedu za kravatu u Prishtini, da I ti postanes Ambasador u Americi….

  8. Tako je Srbijo to si dozvolila a kod nas Preševo Bujanovac istakli orlove šiptarske a mi demokratijadozvolili.Hocemo li se mi Srbi jednom opametiti

  9. Pa mene više brinu vaši komentari…od samog incidenta i hapšenja!Možda ovi policajci i snu manje mržnje od vas samih!E to se zove Srpska tragedija!!!!

  10. A niko od srpskih politicara ni da se oglasi!
    Sve po dogovoru, na delu su te „evropske vrednosti“. Sramno!

  11. Pa i treba da ga uhapse. Zar nije Oskar priznao francusko nemački sporazum, odnosno Kosovo kao državu. Šta sad hoće? U stranoj državi da drže našu zastavu. Pa to nigde ne bi moglo. Zamislite npr. zastavu Madjarske u BG. To nije po zakonu i ko bi sprečavao njeno uklanjanje bi bio uhapšen.

  12. Eto tako se „borio i izborio“ Vučić za vas,braćo Srbi! Sistematski vas predavao u ruke Šiptara..sada sistematski predaje ostatak Srbije kao koloniju njenim najvećim neprijateljima u istoriji čovečanstva!!

  13. Одмах ће се огласити “ председник “ и затражити хитно ослобађање. ( Ма шалим се ))

  14. Ovo je definitivno aparthejd koji je omogućio av. Ovo jeste tragedija Srpskog naroda i države Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.