Uhapšen ili kidnapovan građanin nepokorni

Kragujevčanin Slobodan Stefanović i dalje nema nikakav dokument o privođenju nakon protesta

Ostavite komentar


  1. Pravda za Slobodana Bobu…
    Mada će to teško ići. Poslednji primer. Vučić krši zabranu poseta bolnicama…Danas kaže „da nije prekršio pravila epidemiologa“… a svi smo videli da je skinuo masku…. Znači tu pomoći nema. Čak i oko tako očiglednog kršenja zakona! Bez nezavisnih institucija nije moguće funkcionisanje države (osim ovog orvelovskog načina, za mene ne važe nikakvi zakoni). Ministar zdravlja kao i direktor bilnice su takođe odgovorni (jer nisu smeli da se odupru autoritetu). Napisala sam ovaj komentar ali nijedan mediji nije smeo da mi objavi (što dovoljno pokazuje našta liči Srbija).

  2. Natalija, Srbija taman liči na sebe, dok glasa ovo zlo što ju je zajahalo i prisvojilo. Što je zlo veće, to ga više glasa.

  3. „opozicijo“ ili vi sto pretendujete da se tako zovete, svu PRAVNU pomoc pruzite coveku da ovu gadost istera na videlo !!!! Znamo kakvo je pravosudje al’ terajte do Strazbura.

  4. I? Šta je tu naročito? Ista „lica u civilu“ hapse od 1990., do danas, bio glavni „prvi demokratski…“ ili AV, znam na sopstvenom primeru. I jednako daju papire o „privođenju“.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 9

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.