Uhvatiti Vučića u istini

U javnom govoru naše zemlje više stila nema, već prostaštvo i banalnost
Tribina Odbora za ljudska i manjinska prava Pokreta slobodnih građana na temu "Maternji jezik politike" održana u Centru za kulturnu dekontaminaciju

Ostavite komentar


  1. Čini mi se da na ovom skupu nedostaje jedna vrlo važna glumica-novinarka. Da se nije možda razbolela od malih boginja?

  2. Najgore sto je Vucic doneo sa sobom je upravo taj teatar apsurda. Njegov um indukuje psihozu koja ne razlikuje istinu od lazi, diktaturu od demokratije, privredu od kriminala… Besmislenost u koju smo svi uvuceni nemoguce je racionalno objasniti, ostaje nam da se vrtmo u njegovoj centrifugi ludila dok svaka vrednost ovoga drustva ne bude iscedjena.Ili da nesto preduzmemo?

  3. Jel ono bese kod oca Makarija „i slepi progledao i mrtvi oziveo“? Guru vodja nema vremena za nekakve duele zbog prezauzetosti pisanijem referata i oda novim supermarketima i firmama iz inostranstva, zeljnim jeftine i lenje radne snage. Ujedno marljivo mentalno vezba sa manjim virtualnim kamenom temeljcem kako bi bio pripravan za buduce vrtice – da se ne iskilavi. Visesatno radi pricom (u javno-servisnim monolozima) uz imprivizovane pauze zbog prenabubanosti. Uvek svez a ne spava, sve siri a ne jede (bar u Briselu), ne pije, ne pusi, ne jurca i ne trazi vraga – jer on je tu (ma ne vrag!). Kao sto Dalaj Lama smisao zivota trazi na obodima maglovitih planina, tako i ovaj Guru smisao zivota gradi na uscu dveju reka, nad kojima ce (u cvetu starosti) sa visokog hrama siriti svoju… kvadraturu kruga dvojke (22!).

  4. Veoma cenim Borku Pavicevic, izuzetno, ali zar je moguce da je „toliko ima“ i da „zauzima“ mesto mladim, darovitim ljudima kojih je prepuna ova zemlja! Da, bas tako, od nje se ne vide mladi, osim kada izlaze ispred kordona milicije i brane „Merditu“! Dokle, Borka?

  5. Kakav „duplirani komentar“? Napisala sam da se od „Borke“ ne vidi mladost! Hvala!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.