Tadić: Kandidaturi pristupam sa stanovišta opšteg interesa

Ujedinile se Socijaldemokratska stranka i Demokrate Srbije

Ostavite komentar


  1. ne kaže se „kandidaturi pristupam sa stanovišta opšteg interesa“, nego „od kandidature odstupam sa stanovišta opšteg interesa“

  2. Evo ga i ovaj sad.jel to povecali pare za kandidaturu(300 000 evra),pa daj da se kandidujemo da uzmemo nesto. tri bilborda ,ostalo u dzep.tadicu sta radis to? zasto rasipate te glasove? da diktator dobije u prvom krugu,a vi kud koji mili moji.strasno sta se ovde u Srbiji desava.ne zasluzujete vi jedan gradjanin da vas glasa….

  3. Neka neko pronađe govor Vide Ognjenović na Glavnom odboru u Novom Sadu povodom Borisovog izlaska iz DS. Veoma moćno, šteta što je sve zaboravila.

  4. Tadić u Srbiji kao Krivokapić u C.G. Uostalom i zemljaci su odnosno saplemenici. Daleko ga bilo. Neka se ne vraća.

  5. Dragi gdin-e Borise Tadicu,
    Molim Vas da se spustite na zemlju i napokon shvatite da ste uradili sta ste uradili za vreme svojih mandata. Imali ste dovoljno vremena. Posebno mi se ne dopada nacin na koji govorite o opozicionom kandidatu za predsednika. To nije lepo, pogotovo sto ste i vi deo opozicije. Tako se ne rusi aktuelni predsednik, ali se rusi Vas ugled u ocima mnogo ljudi koje poznajem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.