Ujedinjena demokratska Srbija predala RIK-u listu za parlamentarne izbore

Ostavite komentar


  1. Ovi će da pobede „Vučića – za našu decu“. Mirni su, promišljeni, znaju da postoje rupa u saksiji, niko nije kompromitovan, relativno su mladi, imaju viziju demokratske i evropske Srbije i nisu drogirani politikom, a imaju i takvog iskustva. U zaleđu imaju vema mnogo kvalitetnih, školovanih i rodoljubivih ljudi. Od mene im je dosta.

    1. ti si ozbiljan? ahahaha…prvo neces nikada po editi nekog ko ti finansira kampanju, ko ti daje prostor na svim medijima….Vuciceva opozicija…ne nasa

    2. Nadam se da je u pitanju ironija, jos nam samo fale botovi od ovih.

  2. Znači uspeo SNS da im skupi potpise. Treba videti u kojim mestima su organizovali skupljanje potpisa pa kad dođe do promene vlasti da lica koja su to organizovala da krivično odgovaraju.

  3. Pozivam sto veci broj gradjanki i gradjana da podrze UD Srbije!

  4. Ba ih je zalosno gledati. Danas pored sredstava za higijenu, covek jepostao najprodavanija roba.

    1. Varate se @Mire. Ili ste prevelika zloća. Ne bi me čudilo jedno ni drugo. Ono što okuplja UDS je najbolje što Srbija danas ima u političkoj sferi.

  5. Niti imaju kapacitet niti imaju logistiku operativu ni znanja da za par dana pokupe 11 000 potpisa, sto dokazuje da su vucicev projekat, da im je on prikupio potpise, pocev od Lebana i ostalih anonimnih mesta i notara… oni su projekat koji je trebalo da parira SZSov ne izlazak na izbore, da dobiju medije i logistiku SNSa, kako bi „bojkot “ bio obesmisljen, do te mere se pazilo da se na toj listi nije smeo naci LDP, za koju narod misli da su vucicevi, sto ova lista dokazuje da nisu, dakle, Vucicevi su oni koje vucic krije, a ne LDP (konstruktivna opozicija) za koju se mislilo da su…
    Vicic je ovoj grupaciji kupio dve stranke, jednu Romsku, u koju je preregistrovao „Srbiju 21“, i jednu Rusinsku, u koju je preregistrovao „GDF“ kako bi mnogli da budu na istoj listi, jer pokreti i udruzenja ne mogu na jednoj listi da su… Propvaljeni su!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.