Ujedinjena opozicija Bora: Buduća vlast nakon donošenja Zakona o poreklu imovine mora tražiti da svaki funkcioner vlasti pokaže i dokaže kako je stekao ili povećao imovinu

Ostavite komentar


  1. Uvek je govorio da je za srbiju bolje da izgubi kosovo nego da izgubi bor. Kad ono, mi i bor prodadosmo. Ulozeno je 300 mil u novu topijonicu, a ceo rtb, svi objekti, jezero, hoteli, rudna bogatstva prodati su za istih tih 300 miliona. Biznis carski.

  2. Glupi Kinezi neće dugo da izgostiraju u Bor, ne znaju oni gde su došli, tek će bude kukavica kako ih Srbi pretupali samo polako

  3. Molim urednike Lista Danas da vesti za grad Zaječar pišu o dešavanjima u Zaječaru gradu a ne o Boru

  4. To o poreklu imovine ce srusiti bahate naprednjake, jer su svuda sve pokrali, a da se ni ne trude da to prikriju. Ako se dobro prikaže, bar pola naprednjaka ce glasati protiv svojih, koji su im se smucili! Ne treba druga kampanja. Napomena! To isto mora da vazi i za novu vlast!

  5. Kad bi se provela provera imovine od devedesetih na ovamo,bez izuzetka,Srbija nebi bila u krizi a bogami i puno manje dužna.
    Izbore će dobiti ko bude garantovao lustraciju,i suđenje mafiji a posebno ko obeća obračun sa izvriteljskom mafijom.Tu je oko dva miliona ojađenih ljudi i to su sigurni glasovi .

  6. Vrana vrani ne vadi oči. Ni ova vlast ne ispituje poreklo naglih bogataša prethodne, tako ni buduća neće dirati ove koji su sada na vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Završena Prva sednica Skupštine Srbije, nastavak sednice sutra 10

Završena Prva sednica Skupštine Srbije, nastavak sednice sutra

Prva sednca Skupštine Srbije na kojoj se raspravljalo o 60 tačaka dnevnog reda, između ostalog, i o Deklaraciji o budućnosti srpskog naroda, koju je pred poslanicima predstavio premijer Miloš Vučević, kao i o nizu finansijskih odluka, završena je danas oko 18 časova, a nastavak sednice predsednica Skupštine Ana Brnabić najavila je za sutra, 24. jul, u 10 časova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.