Ukidanje viza za kosovske Srbe: Vlada Kosova traži od zemalja EU da odbace predlog EK

Ostavite komentar


  1. Ukidanje viza za kosovske Srbe: Vlada Kosova traži od zemalja EU da odbace predlog EK

    S’PUNIM PRAVOM !
    Cuj pasoše koje kosovskim Srbima izdaje „turisticka agencija“ Koordinacioni direktorat Srbije ?
    Ako „svemocni Vucic“ zeli pomoci tim Srbima dole sta ga sprecava da im izdaje pasoše Srbije pa da i oni mogu normalno putovati ili da i oni „prihvate dokumenta tzv. privremenih institucija samouprave iz Pristine“ kao sto su prihvatili i RKS tablice pa da slobodno krstare svetom !

  2. @Bucko Razmisljam tablice su prihvatili jer im je njihova drzava Srbija ukinula izdavanje srpskih tablica (inace NIKAD ne bi uzimali siptske tablice) znaci drzava Srbija ih je izdala i izigrala . Ako drzava Srbija prestane da im izdaje pasose drzave Srbije pa makar se zvali i koordinacioni centar 50% sadanjih srba koji zive na KIM ce se iseliti . A u pravu si za izdavanje pasosa Srbije i da Srbija ako zeli moze da uradi to i izdaje im legalne pasose a ne koordinacionog centra.

  3. Pa nek se isele i onako vecina njih su iseljenici iz Bosne i Hrvatske ! Nema ni 5% njih sto su ziveli na Kosovu vise od 60 god. Kolonizaciju dosao kraj

  4. @Dardani pa ako vec potezes takve veliko albanske teze, mozda bi trebali da se isele i svi oni koji su iz Albanije dosli na Kosovo. Ko vas ne zna, skupo bi vas platio.

  5. Dardani okupaciji ce doci kraj kad se svi Siptari Sele sa Kosova. Kao lazni Iliri i starosedeoci. Da se vrate t’amo gde su bili pre Otomanske okupacije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.