Ukinut pritvor i potvrđena optužnica kosovskim policajcima, odlukom suda u Kraljevu pušteni da se brane sa slobode

Ostavite komentar


  1. Ovo među Vašim vestima, da se čuje pucnjava u pograničnom pojasu sa Mađarskom. Bolje da Srbija tamo rasporedi vojsku i policiju, biće korisnije. Neka se bave ilegalnim migrantima i njihovim naoružanjem (eto, oni nisu predali svoje cevi) i međusobnim sukobima.

  2. I koje garancije su dobili da će doći na suđenje? Sud sebi dozvoljava ovakvo omaložavanje jer radi po diktatu a ne po struci.

  3. isad kad im sud posalje pozive za rociste u pristinu ako se ne odazovu gasic ce dobiti nalog da ih privedu

  4. Vi teroriste puštate??? Ko je ovo naredio i potpisao??? Da čujemo na RTS, Pink, Happy, Telekom, i iz suta Predsednika Republike Srbije, koji ima pravo da sve komentariše!

  5. E svaka vam cast. Jebem ti i drzavu i sudstvo kad nesmes da prdnes u svoju kucu.

  6. Sramota ovaj pajac Vucic je zlo. Jedno kaze drugo radi. Izdajnik. Laze natod glumi heroja a obican izxaj ik koji je ucenjen.

  7. A.V. dobio packu i eto ljudi na slobodi.
    Sudovi ne postoje.
    Da postoje, A.V. bi prvi bio na optuženičkoj klupi za kršenje Ustava R.Srbije. Za početak.

  8. specijalci penzioneri. Zajedno imaju 180 godina. To samo u Srbiju ima

  9. Za kad su im zakazali rociste ,uredno ce se odazvati sudu postuju oni svoju drzavu

  10. Cima sam video njihove specijalne uniforme , znao sam da su specijalci i da ce ih Vucic pustiti na slobodu.

  11. Kako sada treba da reaguju srbi nakosovu na ovu vest s obzirom da Kurti njih lovi kao životinje a mi ih puštamo?

  12. Obraz djon.Trebao je da ih pusti odmah ako vec nije mogao da ih zadrzi,a ne da zaglupljuje narod .Najgori pregovaracki rezim u poslednjih 100 godina i mozda i vise.

  13. Toliko jadno i žalosno da nemam reči u šta se pretvorilo sudstvo,da niko integriteta nema,svi rade po diktatu ,užas od države…

  14. Ahahahha, Pa ovo je zaista humoristička farsa. Prvo pritvor od 30 dana , da Srbi vide kako imaju ozbiljnu državu koja hapsi „teroriste“, a onda, hajte vi lepo kući i ako hoćete dodjite jednog dana na sudjenje. Da ne poveruješ sopstvenim očima.

  15. he . . . he . . . ovi “ krvolocni specijalci “ su bolje prosli nego Prigozin i ceo Wagner

  16. Aj sad puštajte i ostale, stvarno nema smisla a ove poštene zatvorite

  17. А наши нека труну у нелегалним Приштинским казаматима?!

  18. Bem te državo, a mene kaznili 500 eura za pucanje iz vazdušne puške u obeleženu metu .

  19. Dakle,nase sudstvo je jos jednom dokazalo da je pod uticajem politike jer,da su Srbi u pitanju,bili bi odmah osudjeni za pokusaj terorizma i prebaceni u zatvor na odsluzenje kazne.

  20. Inace svi razlozi za pritvor po ZKP stoje, kao sto su 2 i 2 4!!!!!

  21. Šta je bilos onim džipovima, što je onaj Arapin poklonio, pa ste ih sve slupali?

  22. Odakle da se brane sa slobode iz Pristine…e Srbijo i srpsko pravosudje jadni ste da jadniji ne mozete biti…zao mi onih srba sto ih prebise

  23. NAMESTALJKA. NIKAD SE NEĆE POJAVITI PRED NAŠIM SUDOM. AV JE OPET POPUSTIO POD PRITISCIMA AMERIKE. DOKLE.

  24. Pitanje za milion dinara: Ko je najslabija karika? a) policija koja je uhapsila albance. b) tuzilastvo koje je podiglo optuznicu c) sudija koji je odredio pritvor d) sudija koji ih je pustio ….dodatno pitanje: koji od navedenih nije delao u skladu sa Ustavom i zakonima R.Srbije?

  25. „Odlukom suda pusteni“ – kad bi se zajebavali. Sud se tu ama bas nista nije pitao. Sve je to odradjeno po naredjenju svemoguceg, sveznajuceg i svevisnjeg Aljeksandra, velikog vrhovnog komandanta a po diktatu USA ambasadora…

  26. sasvim normalna odluka, gazda se malo preigrao, ali ne možeš tu igru sa prodaš u evropi, svetu jel se videlo da je sve providno namešteno, cudi da je sud ovoliko čekao, odugovlačio ali gazda je odlučio da se ovi puste, i sto je dobro..eto i njegov drug Orban mu se zahvaljuje, sto ga je poslušao, nego krivično delo koji se stavlja ovim policajcjcima, je nerazumno, sve u svemu ,,tačka je stavljena, e sada njihovu izjavu bi trebali svi da slušaju i gledaju kao kada se gazda, obraća sa svih televizija, sta ce oni da kažu…sta

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.