Ukinut pritvor Tomoru Morini

Ostavite komentar


  1. Nista drugo se nije ni ocekivalo. Teroristi se setaju kako hoce jer Srbiju vise niko ne zarezuje nizasto. Pa moze im se posto i Srpska vlast radi za njih!

    1. A kako ti znaš da je on terorista, imaš li dokaz ili dojavio ti Šešelj? Pročitaj obrazloženje makedonskog suda, pa daj kontrargument, a ne da lupetaš samo da bi nešto napisao.

      1. Obrazloženje makedonskog čega?!
        Što se tiče lupetanja dobro si rekao čoveku da ne lupa kad ne zna da lupa. Neka gleda i neka se uči, mogao bi profa da mu budeš.

      2. Sta je makedonac (a verovatno si sipthar), uznemirilo te sto sam nazvao ubicu i koljaca teroristom? A kako se zove necovek koji je ubijao neduzan narod, zene i decu i ucestvovao u trgovini ljudskim organima i narkoticima? Je li se to kod vas zove „poslasticar“?
        A taj tzv Makedonski sud nemoj ni da mi spominjes… Makedonija je okupirana od strane tvojih ljubimaca kao i sve ostale drzavice bivse YU.

  2. Kakav vrhovni sud?! Pa zar se to tako zove u Severnoj Makedoniji? Jedva sam zaustavio smeh, kada sam pročitao vest da je „Vrhovni sud Severne Makedonije potvrdio odluku prvostepenog suda“?! Bože mili, sa kime smo sve mi imali posla, sa kime smo mi delili istu državu? Znao sam da Severna Makedonija ume da „klekne“ ali, ovoliko???

  3. Sada zahtev za izrucenje podneti Velikoj Britaniji, rasadniku i izvozniku demokratije, medjunarodnog prava i ljudskih sloboda. Svakako ce i Toni Bler da pogura nasu stvar. On covek radi za nas. Srecno sledece izrucenje.

  4. Mali cas prava, Morina je drzavljanin Velike Britanije i Republike Kosovo koju je Makedonija priznala kao samostalnu drzavu, eventualni zlocini su pocinjeni na teritoriji Kosova dakle strane drzave (sa Makedonskog stanovista) pa ne postoji ni jedan osnov za izrucenje Srbiji.To sto mi mislimo da je Kosovo Srbija to je nas problem a ne Makedonski pravno gledano su u pravu.

    1. Kako ste pametni, čoveče?! Ne mogu da dodjem sebi, koliko mudrosti uma u Vašem shvatanju prava i pravde?! Videćemo kada „braća“ Severnomakedoinci budu tražili izručenje onih koji su okrvaviuli ruke na njihovim sunarodnicima. Verovatno ćete tada, opet, imati neko genijalno tumačenje po kome Srbija nije u pravu?

    2. @Hairy Potter

      Ma bravo. Odmah trk po burek, zasluzio si ga vala za „cas prava“. Razumes se u pravo bas kao ona famozna Marica iako je njena specijalnost bila nesto drugo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.