„Ukoliko država ne odloži Evroprajd poslanici naše stranke će izaći na ulice“: Milica Đurđević Stamenkovski zapretila iz Vranja

Ostavite komentar


  1. Bravo Milice,uz tebe smo. Sto si obecala biracima,to i radis , sto je vrlo retko u srpskoj politici.

  2. Ti ces da nam kazes kako da zivimo,a narod ti daje platu i ostale privilegije,dete visoko si poletela,kad padnes sa visine bas boli.

  3. Mica Zavetnica pokazala se kao prava opozicija za razliku od nekih koji su je prozivali za saradnju sa vlastima

  4. Zemlja bukvalno u raspadu al je Prajd parada trn u oku. Majko mila sta smo to gresili da zaglavimo sa ovakvim politicarima???

  5. Jako je glupo to što većina političara u našoj javnosti u javnom životu nedovoljno podržava ili pak širi mržnju prema pripadnicima LGBT+ zajednice, a s druge strane ih svi do jednog u privatnom životu (medju njima i Milica Zavodnica) podržavaju. Mislim da je stvarno vreme da se pripadnici ove zajednice ostave na miru i da im se obezbede jednaka prava i da se izlivi mržnje kazne valjano i po zakonu, a da se politički poeni sakupljaju mnogo više na koherentne političke programe i rad na boljem životu svih stanovnika naše zemlje, ma koje zajednice ili naroda oni bili pripadnici, a mnogo manje na usmerenu mržnju prema nekoj grupi ili pojedincu. Jednostavno je sumanuto da o tome uopšte govorimo kada imamo pred sobom daleko bitnije teme, kao na primer kako da obezbedimo bolji život i uslove za sve nas.

  6. Bravo Milice ono sto si zastupala i pre ulaska sada se nedvosmisleno boris.
    Borba za opstanak drzave Srbije i svih normalnih ljudi koji zive njoj!!! Dogorelo je do nokata, narod je iz tebe!!!

  7. Ako je demokratija vladavina većine, kako bi ste nazvali kada manjina hoče da vlada…?!

  8. Šetnja je dobra za kondiciju i zdravlje. Svi imaju na to ustavno i zakonsko pravo.

  9. Desničari samo umeju da zavade i da napadaju. Da ih čovek pita šta su ikada uradili u svom životu da poboljšaju kvalitet života u ovoj zemlji ostali bi nemi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.