Ukrajinska delegacija: Rusija će trampiti Kosovo za Krim

Ostavite komentar


  1. ta ruska želja da za kosovo trampi krim, odnosno da priznaju kosovo a da sad prizna otcepljenje krima , poznata je svima u srbiji, sem ruskuim ministrima u vladi srbije i brojnim rusofilima u srbiji.

  2. "Rusija će trampiti Kosovo za Krim" Rusiji ne treba "trampa". Ona je uzela svoje. Oni koji su uzeli Kosovo neka vide šta će.

  3. А где сте били браћо Украјинци, када сте скапали савезе са Америком?Тада Вам Косово није било на памети.Сада је вероватно касно и нама и Вама.Косово није српско а и Крим Украјибнски.После је*ања,нема кајања!

  4. Evo, da prognoziram.Za moju Srbiju bilo bi bolje da je pobedila Hilara,e. ona nas je bombardovala.Tramp je trgovac i nista vise.Razmenice Krim za Kosovo, Ukrajinu za podelu Balkana.U razmeni stradat ce Srbija.Volio bi da se varam.Videcemo, uskoro i mislim da cemo zaliti.

  5. O ovoj ukrajinskoj poseti nijedan srpski medij nije izvestio.Nije hteo ili nije smeo. Da su došli rusi verovatno bi se organizovala vojna parada, mediji bi nas iscrpno obaveštavao o planu i programu posete,znali bismo i šta je bilo na meniju prilikom obedovanja,kakva je muzika bila,delilo bi se ordenje šapkom i kapkom…Ovako,"neutralna" Srbijica nije smela da objavi da je ugostila Ukrajince,nije politički korektno prema "braći" rujama !

  6. @* Kosovo su "uzeli" oni koji na njemu žive. Nastaviće svojim putem,nevezano za Srbiju. Branite ruske interese a ne vidite da će vas to mnogo koštati.

  7. Ma kakvi, to su nasa braca, ne bi oni to nama nikada uradili da priznaju Kosovo.

  8. NEVEROVATNO! Pa dokle bre više i kome sve ne dopuštamo da nam čita bukvicu i soli pamet. Mogu Ukrajinci da se ljute koliko hoće ali Rusi su završili posao sa svojim Krimom tim pre što je to verifikovalo preko 90% ljudi koji tamo žive. Što se Kosova i Metohije tiče, njegova je sudbina regulisana rezolucijom 1244 UN. koju mnogi prenebregavaju. Dakle KOSOVO JE SRBIJA kao što je KRIM RUSIJA.
    Na vjeki vjekova.

  9. "Kosovo su "uzeli" oni koji na njemu žive." A Krim možda Vanzemaljci, Smutimire Klatiću?

  10. Cekaj, pa Vucic je priznao Kosovo zajedno sa Dacicem jos pre par godina. I sad Rusi treba da budu veci Srbi od nas samih?

  11. Nije Srbija prezident i ruski ministar sa kofercetom!Ostali (ne racunajuci Kusturicu i drustvo)znaju da je zemlja onoga ko tamo zivi i da je previse nase dece stradalo u borbi za to Kosovo,dok su patriote sa Kosova sedele po beogradskim kaficima.
    Dopadala bi mi se tendencija da nam u spoljnoj politici bude blize bivse rusko roblje(Ukrajina,Poljska,Ceska…)od porobljivaca.Jednakosti nema izmedju SAD i Rusije,jer smo mnogo duze ziveli od zapada nego od istoka.
    Ipak,hvala prijateljima iz Ukrajine sto pokusavaju da nam pomognu pored naseg rukovodstva koje bezobrazno tvrdi da su isti EU,SAD,Kina i Rusija.A precutkuju da im je Rusija blize srcu i dzepu.

  12. Pa naravno da ce se Veliki dogovoriti. Sigurno ce da dodju i prvo pitaju nase politicke parazite sta ce da rade? Problem je u tome sto ce konflikt samo da se skrene na Bosnu. Srbi umesto da se uortace i pred svetom nastupaju zajedno a u skupstini debatuju…ovi opet isto ko pre sto godina vandalizam u skupstini, a pred svetom prstom upiru na protivnike. Nije prohibicija uvedena u Americi zbog ekonomske krize nego zbog pijanih nasilnika koji su zlostavljali zene i decu. Okrenimo se buducnosti! Odose svi…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.