Umereno pozitivan izveštaj

Ostavite komentar


  1. Ovaj izvestaj je od velike vaznosti za nastavak rada na razvoju i napretku Srbije na putu ka EU.

  2. Srbija cini sve da dovede u red ali ipak predhodnici koji su vladali deceniju i malo vise su unistili Srbiju do temelja i sad ne moze sve bas odjednom zato treba malo i razumevanje prema Srbiji.

  3. Srbija je napredovala na svim poljima,u buducnosti cemo se truditi da budemo jos bolji.

  4. Srbija nije nikakvu grešku napravila po pitanju dijaloga Beograda i Prištine, za to je direktno kriva vlast u Prištini.

  5. Ne slazem se da treba da je umereno pozitivan,,,zaista se trudimo da maksimalno ispostujemo sve zahteve!

  6. Nema ništa tu umereno jer je napredak Srbije kako god sanžan bio jeste ogroman pomak od propadanja do 2012-te godine.

  7. Vidi se da napredujemo. Do skora su svi izvištaju išli na dole, ovaj govori da smo krenuli gore.

  8. Mnogo stvari je uradjeno u vrlo kratkom roku i verujem da ce EU to da ceni vise nego ove nedostatke.

  9. Oni nam uvek mogu naći zamerke i to će i raditi i u narednom periodu a naše je da uređujemo zemlju najbolje što možemo.

  10. Srbija je motivisana da bude još bolja, tako će i biti. Dobijamo silne podrške drugih i to nam mnogo znači pa nam je to podsticaj da opravdamo njihovo poverenje u nas kao i da nama obezbedimo još bolju budućnost

  11. Mi znamo da je Srbija napredovala. Ovaj izveštaj je realan i ni u čemu se ne preteruje. Bitno je da državni funkcioneri znaju koji su ključni problemi i da rade na njihovom rešavanju.

  12. Važno je da se primećuje napred i to niko ne može da osporava, a ukoliko postoje neki nedostaci sve će se to popraviti.

  13. Srbija se iskreno trudi i zalaže za razne dogovore, mislim da se napredak primeti.

  14. Dosta posla je pred Srbijom,dosadasnji rezultati pokazuju da je dosta toga uspesno prevazidjeno na putu ka EU.

  15. Da li je EK bila u Madjarskoj, Austriji, Nemačkoj, Francuskoj…, d a vide tamo ljudska prava i odnos prema migrantima, EK je samo produžena ruka NATO=SAD.

  16. Zna se da je EK samo deo politike SAD u Evropi, njihova produžena ruka kao što su to i druge komisije i slično u EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.