„Umesto budalaštine sa referendumom“: Đilas pozvao Vučića da povuče „častan potez“

Ostavite komentar


  1. Ovo da nije stvarnost danas Srbije, što bi rekli klinci upiš živi, mada podseti me na moju pokojnu babu prava reč je MUFLJUZ(I)!!!

  2. Lepo napisano ali to ne razume većina. Čak i da ode sa predsedniče funkcije ima većinu u skupštini i može postati premijer, to smo već imali i onda se moć seli sa njim. Šta smo onda dobili?
    Ništa. Opozicija može da kaže da ima ništa u ruci i to drži čvrsto da ne izgubi.

  3. Na zapadu 80% ljudi i nezna ko im je predsednik žive bezbrižno a kod nas 30 g. samo idemo u nazad.

  4. Pitanje je ko se pita dal ce se kopati ili ne.Kod nas je najjeftinije i mocnici ce uciniti sve da do toga dodje. Boricemo se mirno i nadam se uspehu.

  5. On se nada da ce se opozicija zaleteti kao som na njegovu ponudu za referendum o smeni, kako bi onda mirno sproveo referendum o litijumu. Znamo mi kako oni organizuju glasanja, kao sto sprovode i „javni razgovor“ o litijumu gde samo njedovi „analiticari“ i „strucnjaci“ iznose stavove tj. lazi

  6. Ova „moralna vertikala“ gospođe Tepić, koja je njemu „moralna horizontala“, ne sme da prizna da bi ga njegov politički protivnik potukao do „podruma“, ali bi voleo da Vučić sam podnese ostavku pa da on i njegovi „zarone“ u punu državnu kasu, baš kao što je on sa Pajtićem podneo ostavku na rukovodeća mesta u Bgd i Vojvodini iako su na republičkim izborima poslati u ružnu pljačkašku istoriju!
    Pa podneli su ostavke a??? A nisu…?!?! A ja mislio da jesu…!!!

  7. Zar stvarno mislite da bi on podneo ostavku!? Znamo svi kakav bi to referendum bio, zato to i hoce. On nema casti, treba ga srusiti 10. avgusta. Sve njih pred narodni sud jer ovi ne rade u cilju pravde. Zivela zdrava i slobodna Srbija! Idu na neko izmisljeno njima srpstvo…pa, ja sam Srpkinja prava, a oni su unistitelji, banda i lopovi. A takvim ljudima je mesto u zatvoru. Ne sme im se dozvoliti odlazak iliti beg iz zemlje.

  8. Apsolutno saglasan sa predlogom Đilasa kao i sa razmišljanjima da je i njemu (Đilasu) vreme da načini takođe častan potez i sasvim izađe iz politike. Shodno postignutim rezultatima. U članove zakona o izborima uvesti obaveznost izlaska na glasanje i kažnjavanje u slučaju kršenja te obaveznosti,utrostručiti cenzus i minimalni broj prikupljenih glasova za učešće na izborima i naravno sprečiti hohštapleraje sa „preraspodelama“ poslaničkih mandata tj glasanje za jednog a ulazak u skupštine nekog sasvim desetog predstavnika. Do tada prelazna ekspertska vlada nacionalnog spasa u kakvu neće moći da uđu predstavnici SNS,SPS,SRS i DS, valjda iz svima dovoljno poznatih razloga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.