Umesto kod Putina, Vučić će 7. maja biti kod Erdogana

Predsednik Srbije neće prisustvovati inauguraciji predsednika Ruske Federacije

Ostavite komentar


  1. Šetaće noću po Ankari,tražiće knjigu:,,kako vladati Srbima 500 godina,,knjižare će biti zatvorene……Trla baba lan-plaši kosovare….

  2. Kakve vjesti …. Hvali se predsednik koji nece ici kod Putina jer bi nas Zapad mogao kazniti, ali nas ipak vole. Svaki dan to pokazuju. Sve one koji guraju Srbiju ka Zapadu pominju da nam je najvise pomoci doslo iz EU…. Niko ne pominje da je sva pomoc mora i vratiti i to na vrijeme. Kad mi to ne budemo vise mogli onda ce da dodju pa ce da uzmu onaj aerodrom u Nisu, pa ce da uzmu kontrolu nad vodom, strujom …. mozda jednoga dana pocnu da taksiraju ljude i za vazduh koji disemo. To je cjena poslovanja za Zapadom. Drugo sto ce ovi ljudi reci je da i Rusija to radi nama. Mozda su u pravu, ali nas Rusija nije bombardovala, nije nam uzela Kosovo, nije nas ucjenjivala, barem ne javno i ponizavajuce kako to cine Zapadne gnjide.

  3. Prvo treba sacekati i videti da li je Vucic uopste na spisku pozvanih. Sto se tice Brisela Srbija nema nikakvu obavezu da usaglasava politiku sa EU, pogotovo ako je uslov da gura prst u oko drzavi, koja na svaki moguci nacin zastupa i brani interese Srbije. Madjarska je clanica EU ali Orbanu ne pada na pamet da interese EU stavi ispred interesa svoje drzave!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.