UN: Dva pripadnika Unmika povređena u akciji kosovske policije

Ostavite komentar


    1. Hteli su izgleda, dodatne informacije od tvoje maskirane i naoruzane siptarske bratije?!

    2. Pokušavali da bar otežaju prolaz tvojim krvoločnim teroristima kad su ostavljeni na milost i nemilost bagri. More.

      1. svako ima pravo da brani svoj plen, to je isto uradio i ovaj Rus….

    3. Verovatno su,Ilija,cuvali svoje dvoriste,svoju livadu ili stalu..,jer kad dodju divlji i otmu ti kucu ili zemlju,zapale ti imovinu,probaju da zaplase,prebiju,siluju,polome ti bagrenje..,valjda moras imati zrno obraza i ponosa da branis SVOJ prag,groblje i dedovinu… Ili mozda gresim Ilija? Ili ste vi mozda Ilijaz?

      1. Tu dedovinu su Srbi prodali za marke još do 1990 godine, a sada bi hteli da isto prodaju po drugi i treći put.

        1. Nije istina! Srbe iz Ibarskog Kolasina tj. Zubinog Potoka su proterali, odnosno njihove kuce, manastir Jelene Anzujske i groblja su potipljeni po izgradnji nasipne brane Jezera Gazivode.

  1. Sve iscenirano. Dogovor AV i Tacija da se stvara haos i predratno stanje kako bi AV mogao sutra da kaze kako nemamo kud (vec to govori ali mu treba ubedljiviji scenario) i kako je bolje sacuvati mir a to moze jedino tako sto ce priznati nezavisnost. Naravno, Taci ce prihvatiti nekakve kvazi ustupke kako ce nas narod imati nekakvu autonomiju u okviru Kosovske drzave i AV ce to proglasiti pobedom. Kao sto je i Milosevic okupaciju Kosova od strane NATO pakta proglasio svojom pobedom jer je usvojena rezolucija 1244 (koju niko ne postuje).

    1. Pa hajde pogodite se vec jednom.
      Do sada ste tvrdili da Vucic i Taci provociraju sukob da bi doslo do podele KiM tj. Vucic sa vojskom da zauzme sever KiM i postavi tenkove na obali Ibra.

      1. A … pa ceka se da mentori iz Brisela i Vasingtona prvo odobre plan, nece valjda nas podvezanko to da uradi sam, bez americkog ‘Amina’?!

      2. To sa osvajanjem severa Kosova vojskom je glupost. Jasno pise u Kumanovskom sporazumu da ce svako prisustvo srpskih oruzanih snaga na Kosovu znaciti automatski rat sa NATO. Za to AV nema muda niti bi bilo pametno jer bi nas ponovo vratili u kucicu kao 1999. AV ima zadatak da prizna Kosovo u sadasnjoj formi ali on to ne moze da ucini ako ne dokaze pre toga da je tom odlukom toboz spasao Srpski narod, a to je jedino moguce na ovakav nacin kao sto sada radi: podize ratnu tenziju pa onda izbegava rat za opste dobro. Cak ce dobiti i Nobelovu nagradu za mir zbog toga. Ljudi, pa AV je Briselskim sporazumom vec priznao nezavisnost Kosova jer je potpisao saglasnost Srbije za preuzimanje svih nadleznosti nad institucijama Kosova od strane kosovskih Albanaca. Svih osim vojske, a ovi formirase i vojsku. Preveslase ga. Za uzvrat je Srbija trebala da dobije formiranje Zajednica Sr.Opstina, ali Albanci preveslase opet.

    2. Nema nikakve podele Kosova.Ako do toga dodje i Srbija ce se deliti Rezolucija 1244 (koju niko izgleda nije citao) tice se Kosova, a ne Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.