Uništen mural Zoranu Đinđiću na Platou

Ostavite komentar


  1. Zar još uvek sumnjate ko je ovo uništio? Pa Vučićevi radikalski zlocinci, on je licno onomad lepio ime ratnog zlocinca Ratka Mladića preko table sa Đinđićevim imenom.

  2. A štite naci Putinove murale i kunu se u njega. Stanje nacije. Bez mozga i budućnosti.

  3. Ova vlast neće uhvatiti te idiote. Ali uskoro će se sve promeniti i onda ćemo malo drugačije.

  4. Ponavljam: Seseljizam je ZLO Srbije ! Ovo garantovano niko neradi ko nije nagovoren na zadojenost MRZNJOM prema svakome ko nije Seseljisticki nastrojen ! Isto pitam sve od Ane u Vladi pa na dole: Ko od vas gospodo Ministri nije nikada bio pristalica i privrzen Cetnistvu, a danas to ZLO preko Vucica ZDUSNO podrzavate. Ko ste onda vi i sta i gde cete sutra skupa sa vasim najblizima ? Razmisljate li vi uopste sta su Politicke podvale, a one su Vam i u krevetu i na trpezi i na ulici. Dali je jedna Darija Kicic ikada stavila prst na celo, kada je ulazila u redove Vlade , ili je samo videla: Med i Mleko ? Ne, ne ni blizu da je ona jedina. Kada su u pitanju „nedoradjene“ osobe, a rade u Vladi, pa kako od njih ocekivati cist „vlaknasti pamuk ? Mozemo dobiti samo “ udrobljeno“ sa takvima, jer nedoradjeno (od Tate i Mame) je nedoradjeno – povrsno ili cist fals !

  5. @Bojan ,
    Pa ne da neće vlast da uhvati te idiote, nego ih je i poslala i platila da to urade. Bruka, sramota i ako ima pravde, ovi ni mural neće da dobiju i ući će u čitanke ali kao najgori vladari koje je Srbija ikada imala!

  6. Od mojih studija pre xxx godina.
    Iako retko kada na Platou nema nikoga, na Filozofskom je duplo obezbeđenje zgrade. Pored murala je tradicionalno mesto za olakšavanje pijanih a i malo je zavučeno.

  7. Mladi izmanipulisani praznoglavci…to je naša mladost (berem ova koja je ostala u Srbiji)

  8. Ситне душе које немају појма о величини овог човека.

Ostavite komentar


Politika

Šta su iz ProGlasa odgovorili Ani Brnabić na poziv? 7

Šta su iz ProGlasa odgovorili Ani Brnabić na poziv?

Inicijativa ProGlas obaveštva javnost da se niko od njenih članova neće odazivati na poziv za „razgovore“ iza zatvorenih vrata sa bilo kojim nosiocem sadašnje vlasti, navodi se u pisanom odgovoru ove neformalne grupe javnih ličnosti dostavljenom medijima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.