UOPS: DS i Zoran Lutovac su borci protiv režima, Vučićevi mediji podržali njihove protivnike

Ostavite komentar


  1. Branislav i Sule su njihovi ljudi u nasim redovima a sada je svima jasno zato Luto DO POBEDE.

  2. Novo na repertoaru sns!!
    Igrokaz „“Izbori“ u DS“!
    Rezija vida O
    U glavnoj ulozi leka B
    Producent aca Srbin

  3. Zoran Lutovac najgori prefsednik DS, posle Tadica. Bzlican, neelokventan, sujetan. Nema gladanja za takvu DS.

  4. Da li stvarno mislite da će neko da glasa za ovakav DS? Ni Vučićevih 3% ne mogu da pređu. Zalutovac sigurno nije rođen da vodi stranku. U DS uvek se znalo, kada se izgubi na izborima ide smena vrha u DSu. Tako je bilo i sa Đilasom, i sa Taditeć i sa Mićunom.

  5. Kad pogledam komentare jasno mi je da pristalice Lutovčeve DS ni D od demokratije u sebi nemaju. Trebalo bi da mirite te dve frakcije gospodo, a ne da vređate one koji su mnogo pre Lutovca bili u DS-u. Ali, ovo je Srbija.

  6. Nažalost ne zna se ko pije a ko plaća. Bilo bi normalno da oni članovi DS-a koji se ne slažu sa politikom i metodama glavnog odbora Demokratske stranke i Lutovca, da osnuju neku novu stranku. Cepanje stranke je glupost jer ljude zbunjuju i simpatizeri DS-a neće glasati ni za jednu od njih. Lutovac je isuviše sterilan predsednik stranke, a akcija je više nego potrebna u ovo vreme. Nažalost obe frakcije su sahranile same sebe , a Vučić trlja ruke.

  7. DS.je mrtva,ne postoji,na čelu sa Lečićem koju podržava Vucić,Tv.Pink,Hepi i RTS to nije DS.

  8. Vidim aktivni sns botovi, pa njihovi komentari dominiraju, oni dele savete i prognoziraju budućnost stranke.
    Lečić i njegova grupa nikada neće imati podršku članstva DS, mislim na one koji su u stranci zbog ideologije, sa njima su sve redom karijeristi, spremni da sarađuju sa svakom vlašću.
    Čak nije ni bitno šta će presuditi nadležne institucije, verovatno u korist pučista, ali postoji način da stranka preživi, pa ako mora i pod drugim imenom.
    Možda bi Lutovac trebao da aktivira neke mlađe ljude, imam utisak, da je umoran.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.