Urednica KosSev: U poluterorizmu smo četiri godine

Ostavite komentar


  1. Vrlo politicki korektan nastup. S obzirom na radno okruzenje nije ni cudo. Jedna stvar koja je mnogima izmakla a objavljena je u javnosti jeste upozorenje Americke ambasade svojim gradjanima da ne putuju na Kosovo dan dva prije ubistva. Sve se zna ko hoce da cita. Put otvoren domacim mafiozama da odrade posao. Zakljucak porazavajuci. Sa tim pucnjima a sa sahranom Olivera u Beogradu sahranjena je potpuno drzava koja se zvala Srbija. Ovde nije vise ostalo nista osim jednog patoloski loseg stanja, dobro dosli u Srbiozu.

  2. Ubistvo Ivanovica je primer politickog ubistva radi destabilizacije Balkana..Ko je imao interes?Pre svega Putin.Od kako je sever Kosova postao partijsko pitanje SNS najvecu odgovornost za to sta se tamo desava snosi Vucicev rezim..Taj rezim je poslednja Putinova sansa da putem destabilizacije regiona(Crna Gora,Makedonija i sada Kosovo,)utice na destabilizaciju Evrope.Ubistvo Ivanovica je poruka,da dijalog sa Albancima nije pozeljan,da normalizacije odnosa nece biti jer ce svaki takav pokusaj biti sprecavan nasiljem, sukobima i politickim ubistvima.Da su pregovori u Brislu i prica o "EU kao nasem strateskom cilju"samo lakmus papir koji prikriva ratnu politiku istih onih koji su i devedesetih okrvavili ruke.

  3. Na kraju price sve se vrti oko love i ljudi zanemaruju tu cinjenicu, a to su ogromni novci, da ponovim OGROMNI. Sa tim novcem se ovdje bukvalno kupuje ono sto se zvalo drzava. Na stranu globalna politika. Ovo je u tim okvirima cisto lokalna stvar, a kod nas na lokalu vladaju ZIVOTINJE. Pogledajte Predsjednikove ljude PANA i ZELJA. Treba li sta dalje napisati.

  4. Ne mogu da se otmem utisku da su ova dogadjanja sracunata na to da; kad se desi sto ce se desiti uskoro, nema nikoga sa autoritetom na severu KiM, da povede Srbe da pruze otpor pogubnim odlukama. Kad se put trasira na terenu koji je direktno zainteresovan za zbivanja, resto Srbije ce biti mnogo lakse ubediti da je tako "naj bolje za nas". Imamo iskustva iz Krajine i iz BiH gde su teritoriju napustili; prvo mercedesi pa opeli pa lade i tako redom do konjskih kola i bicikla. Braco Srbi neka vam je Bog na pomoci. Nase svece,nas zavetni kovceg, nasu svest, ostavicemo tudjinu, da im i na zidovima preostalih crkava i manastira oci vade i grudi probijaju. Za vikend doci ce vam dzelat koji je ("Briselskim sporazmom") briselskom kapitulacijom ukiuo institucije koje su stitile vase interese. Za njega bi bila naj bolja poruka kad bi svi Srbi ostali kod svojih kuca i ne izasli na ulice. To bi bila naj bolja poruka vladi iz Beograda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.