Urednica Kosseva: Vučić otvorio front za lovce u kosovskom safariju

Ostavite komentar


  1. Nezapamceno u svetu.Prrefsednik Srbije javno anatemise poziva na linc protiv svojih neistomisljenika i ktitizera..Nsdilj i samo nasilje.To je slika Aleksandra Vucica i njegovih SS brigada.

  2. Svaka cast za tekst. Mislim da kroz tekst provejava da mi izvan kosova smatramo vas za neke izdajnike. Ne brinite se nista gospodjo lazarevic. Ko prati medije zna da vi casno radite svoj posao. A kad padne ova diktatura znace cela srbija. Hristos voskrese.

  3. Gospodjo i g-ce Lazarevic, odavno tacniji, jasniji, bolji, a nadasve hrabriji tekst nisam procitao. Hrabra ze

  4. Gospodjo ili g-ce Lazarevic, odavno tacniji, jasniji, bolji, a nadasve hrabriji tekst nisam procitao. Sva podrska, postovanje i duboki naklon za Vas

  5. Sta jos Diktator treba da uradi da bi smo shvatili da treba da ga najurimo kao i ceo njegov besni copor dzukela?????

  6. zna narod ko je jurišao 99 na teroriste a ko je jurišao na stan kao ministar informisanja…..
    takođe zna narod i ko se bratimi sa teroristima….
    zna narod i čije su krvave ruke njegovi savetnici…

  7. 50 godina”Srbi sa Kosova”..”Kosovo i Metohija”…su u centru paznje svih vlasti,najvise za korist izmisljanja konflikta i odrzanje te iste vlasti!Koliko to Srba danas zivi na Kosovu…i ko su u vecini oni”Srpska Lista”…hrabri ljudi poput ove gospodje i jos malog broja ne zanimaju ni jednu vlast!Kako prolaze oni koji nisu za vlast videli smo na primeru Olivera Ivanovica…Zato ce vecinu tih koji klicu Vucicu i njegovoj Sprpskoj listi..jednog dana mnogo boleti glava,a taj dan nije daleko!

    1. Bravo,cestitam na hrabro iznetom stavu ! Sve najbolje Vam zelim

  8. I taj covek jos uvek vlada nama.Podelio je narod Srbije i doveo ljude do nevidjenog medjusobnog anatagonizma da je dovoljna samo iskra da to i zapali.Zar mu je to cilj ?Granici se sa bezumljem i ludilom.

  9. Cenjena gospođo Tatjana Lazarević, Vi i sve vaše koleginice i kolege, koji tako srčano branite istinu i pravo na istinitu reč, zaslužujete naše veliko poštovanje. Tamo gde Vi svakodnevno opstajete i tamo gde istražujete opaku stvarnost KiM, vajni „predsedničić“ ne bi smeo da stavi ni otkinutu vlas sa svoje glave. Vama, hrabrima, se suprotstavlja prevejana i dokazana kukavica sa bezbedne daljine, okružena kerberima čuvarima. Kada bi se, kojim čudom, sreo sa Vama ne bi smeo da Vas pogleda pravce u oči. Njega razara njegov kukavičluk, a veliki račun njegovog kukavičluka i neobuzdane gramzivosti plaćamo svi golemom cenom.
    Poštovanje gospođo Lazarević.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.