Uručite penzionerima kartice poštom kao Vučićeva pisma: Dragutin Radosavljević, Srbija Centar

U kragujevačkom PIO fondu liftovi nisu bezbedni

Ostavite komentar


  1. Ionako nema nikakve prednosti od NOVIH PENZIONERSKIH KARTICA U ODNOSU NA STARIJE. Posebne popuste na lekove nema, samousluge daju popuste odredjenih dana kao i ranije, vozove mozete koristiti samo od Bg do N.Sada, a za AirSRB ne vredi se penjati na 4 sprat

  2. JA NEĆU da mi dostave nikakvu karticu! Nisam je traźila, beskorisna je kao i ona koju već imam i zato NEĆU da pristanem da tako podrźavam DEBILNU IDEJU (nekompetentnog) direktora PIO fonda koji se dosetio kako nekom stranačkom „prijatelju“ da namesti posao da on zaradi, da im to plati od naših para, a mi kao ovce da im verujemo da je to za naśe dobro.
    Tu karticu źele i ĉekaju da dobiju siromašni i prevareni penzioneri koji su poverovali u bajku koju im serviraju da će im nešto značiti ako je dobiju. Penzioneri bi trebalo da imaju prihode bar dovoljne za źivot dostojan čoveka, da ne gladuju, da se ne smrzavaju, da imaju za lekove… a ne da nas kojekakvim karticama ( i taĉkicama kao da je 1945.), za kupovinu , obeleźavaju i izdvajaju iz druśtva kao sirotinju.
    Ako to jesmo, a jesmo u velikom broju, onda smo to zbog njihove pogreśne politike i nebrige o najsiromašnijima među nama na pravi naĉin.

  3. Faraonu, reci pošteno da li tvoji tata i mama imaju te kartice.Kažu ljudi iz Jajinaca da ih ne viđaju u dućanima. Prestanite ako Boga znate sa varanje sirotinje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.