Uslovi „Moramo“ za predsednika: Da odiše jedinstvom i da nije bio deo vlasti

Koalicija oko NDBG, Akcije i Ekološkog ustanka postavlja okvire za podršku koji isključuju Borisa Tadića kao zajedničkog kandidata

Ostavite komentar


  1. Dobar čovek,pošten,akademik,nekompromitovana porodica,nema potrebu za redovnim vanrednim obraćanjem,nema stranku-lako smenjiv samo je pitanje da li bi želeo da se prihvati ?

  2. Ljudi zar vam nije jasno da jedino Marinika ima neke šanse. Ne kažem da je ona najbolji kandidat, štaviše ne znam da li je ili nije ali svidelo se to nekom ili ne, to je jednostavno tako.

  3. @Dušan Kovačević Slazem se, akademik Dušan Kovačević bi bio sjajan kandidat !
    Kakva Marinika, ona ni u njenom Pančevu nema dovoljnu popularnost.

Ostavite komentar


Politika

Zelenović o incidentu na protestu u Šapcu: Članovi Principa poslati iz Beograda da rasture demonstracije 10

Zelenović o incidentu na protestu u Šapcu: Članovi Principa poslati iz Beograda da rasture demonstracije

Na društvenim mrežama pojavio se snimak s protesta protiv litijuma u Šapcu, na kojem se vidi nekoliko momaka u crnom kako iz mase teraju kopredsednika stranke Zajedno Nebojšu Zelenovića. Zelenović za Nova.rs kaže da ga niko nije oterao s protesta i da je pomenuta grupa deo navijačke grupe Principi, koja je poslata iz Beograda kako bi rasturila demonstracije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.