Ustaški (u)dar Vučiću

Ostavite komentar


  1. Dobar tekst. Samo da dodam da me čudi da EU prilično toleriše zapaljivu, uvredljivu i primitivnu retoriku sa obe strane. Jer, iako oni koji bi da nas vrate u prošlost jer im to ide u korist nisu u većini, prilično su bučni, a ovakve pojave im ipak daju određeni vetar u ledja.

  2. Zašto tekst nije na srpskom jeziku i zašto „strašne zločine počinjene u Jasenovcu“ autor nije nazvao genocidom, jer takvu retoriku Evropljani doživljavaju kao negiranje genocida

  3. Слажем се са претходним коментаром – да би било лепо превести овај текст – може и на енглески.

  4. Tekst nije na srpskom jeziku iz razloga sta je prepisan tj kopiran sa nekog hrvatskog sajta.

  5. Ocete prevod teksta na engleski!? Ma i vi ste mi neki Srbi, a ovamo čitate latinicu!! Smešni ste!

  6. Samo bih dodao da imamo na umu da je u pobedi protiv nacizma život izgubilo 25 miliona Rusa.U Violi tinja nešto…neću reći šta.

  7. Bilo bi lepo da nam objasne kakve veze imaju sankcije na uvoz nafte u EU sa Srbijom. Zaključak je da je EU uvela sankcije Srbiji na uvoz nafte iz Rusije.

  8. Molim prevod:ti mora da si mlad jer mi stariji smo ucili srpskohrvatski ili U Hrvatskoj hrvatskosrpski pa jos uvek mozemo da se sporazumemo jedni sa drugima.A razlike U jezicima nedva dae ima tako da cak i najveci glupak sa malo maste ce da razume sta pise U tekstu.A tebi ako treba prevod ovog teksta mogu da zamislim kakvo ti je poznavanje engleskog jezika.A kod nas se kaze koliko jezika pricas toliko si covek,i nikad neznas mozda ti U nekom trenutku poznavanje romskog jezika moze spasiti zivot.Ja pricam pet jezika ( pored hrvatskog,bosanskog,ili crnogorskog) i ponosna sam na svako poznavanne jezika.Posto sam mnogo putovala i uvek mi je poznavanje jezika bilo samo na pomoci nikada nae stetu.

  9. Ako je nekome problem jezik za razumevanje teksta ima prevodlac nae internetu Pa mesto da pravimo budale od sebe mozemo da se posluzimo prevodiocom sa interneta uostalom U pitanju su su samo nekoliko reci ili rjeci pa covek i bez prevodioca moze da pogodi ili skuzi o cemu se radi.Bas se cudim kako narodi obe drzave nasedaju politicarima koji sire mrznju zbog svoje koristi.Daleko ce nas to dovesti.

  10. Вучићу ти постаде учитељ, стално нам на таблу црташ неке заврзламе, а ми као ђаци.

  11. Zašto je Tomislav Nikolić, dok je bio predsednik države, napisao tekst/pismo, Engleskoj Kraljici čiriličnim pismom?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.