Usvojeni zakoni o vojsci Kosova

Ostavite komentar


    1. Sad će Vučić da kmeči mesec dana.
      Da je bio pametan i 2012 aplicirao za NATO, ovo sada se ne bi uopšte dogodilo.

  1. „CESTITAM“ Vucicu I Srpskoj listi na nesebicnoj pomoci u formiranju vojske Kosova ! Da li smo mi uopste svesni STA nam radi i koliko nas BRUKA Vucic i vlast iz Beograda ?

  2. Kao što infanti ruše sve što im je na dohvat ruke kada ne dobiju što žele, tako po pravilu i infantilne osobe pokušavaju da sruše sve oko sebe praveći ratove!

  3. Ta radost je bila kratka kad ste radovali za Interpol. Skupo ste platili i aticete jos skuplije

  4. Kako Kosovo može imati bilo kakvo suvereno pravo kad ih polovina planete nije priznala i kad nije član UN. „Suvereno pravo“ imaju samo zahvaljujući američkoj sili. Ali, sila Boga ne moli.

  5. Medjunarodno pravo je pogazeno 1999. godine kada je napadnuta Srbija i posle toga joj uzet deo teritorije. Proglasiti okupaciju Kosova i prekinuti svaku sardanju sa NATO fasistima

    1. {Mix014}*** Ko je napadnut 1999.-god.,Srbija ili SRJ? Ni to ne znaš,kao ni zašto ! Verovatno zbog toga što se jednog jutra Bil Klinton probudio,bilo mu dosadno pa je smislio da nekog bombarduje,otvorio atlas,zažmurio i prstićem zabo u ,znate već koga ! Posle je Slobo proglasio pobedu,vojska Srbije se junački,bez kapitulacije(kakav nonsens!?) povukla sa Kosova,a stvari su pošle svojim redovnim,predvidivim tokom.Inače,ista ta VS ima daleko veću vojnu saradnju sa „NATO fasistima“ nego sa „braćom“ rusima.Pitanje je:ko je na Kosovu koga okupirao ?

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.