Utisak nedelje: Gašić i Vulin da kažu da li je Oliver Ivanović do ubistva bio na merama BIA

Ostavite komentar


  1. Божа Прелевић ме одушевио ставом да се с сагнутим главом не побеђује. Треба променити систем а не само власт.
    Где сте часни полицајци и инспектори да подржите своје часне колеге малог Сенту и Митића? Бранећи њих ви браните и себе, а ако нисте спремни да браните своје часне колеге како ћете да браните нас – народ. Само ако сте такви онда ће и народ бити са вама.
    Боримо се заједно за истину, правду и поштење.

  2. Na svaku ludu teoriju i svako misljenje, prozivaju se ljudi da odgvaraju tako.

  3. Manjine na Kosovu, ma koje da su, treba zastititi i raditi na de-eskalaciji i zaštiti ljudskih, politickih i kulturnih prava. Ali Srbija je rat izgubila, i kao gubitnik ne može da postavlja uslove i pregovara. Možda to nije fer ali je u međunarodnom pravu tako. Nijedan od vođa opozicije ili ucesnika u ovakvim programima to još nije nedvosmisleno objasnio građanima Srbije. Sve dok oni sami sebi ne priznaju ovu osnovnu istinu, nema ni ‘priznavanja’ Kosova koje je uveliko druga država, a ni pomaka ni za koga, nigde u regionu. Pozdrav sugrađanima iz dijaspore.

  4. Svi vidimo koliko je vama stalo do gradjana-srba na kodovu da ni jednom niste osudili ono sto radi Kurti tom napacenom narodu Sramota

  5. Klasika devedesete se ponavljaju samo u naprednoj verziji vlasti i novi glumci i mnogo veci ulozi !!! Nikada se nista nece promeniti u Srbiji nikada na zalost unistili ste natod u svakom pogledu zarad licnog interesa i dokle vise da slusamo gledamo vas jedne te iste slusamo svi zajedno koliko vas ima isti ste i za neki novi goli otok. Sto dalje iz Srbije to bolje !!! I na Kosmetu ste nas unistili nas narod Pravoslavne svetinje nase domove da vasa pohlepa bahatost iz devedesetih se sada naplacuje i placamo je svi mi sa Kosmeta !!! Svaka kazna za vas je blaga mala mizerna za zlodela koja cinite zarad licnih interesa !!!

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.